Τελευταία Νέα

Εκδόθηκε η προκήρυξη 1Κ/2024 του ΑΣΕΠ για τη Δημοτική Αστυνομία (ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 8/22.02.2024), μέσω της οποίας προβλέπονται – μεταξύ άλλων – και δύο μόνιμες θέσεις στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, με κριτήριο εντοπιότητας.

Το κριτήριο της εντοπιότητας, μέσω της ταξινόμησης του Δήμου μας στην κατηγορία στ. του άρθρου 12 ν.4765/2021, δόθηκε κατόπιν ενεργειών μας προς το Υπουργείο Εσωτερικών. Με τεκμηριωμένες θέσεις αποδείξαμε ότι πληρούμε τις προϋποθέσεις, αφού ως Δήμος είμαστε και ολιγάριθμος και υποστελεχωμένος, με αποτέλεσμα να ενταχθούμε στη σχετική διαπιστωτική πράξη του Υπουργείου για όλες τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

Στόχος μας η σταδιακή στελέχωση του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και των υπηρεσιών που υπάγονται σε αυτόν με άτομα που ζουν μόνιμα στον τόπο μας, προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο της πρόσληψης και μετέπειτα αποχώρησης υπαλλήλων, να καλυφθούν σημαντικά κενά και καθημερινές ανάγκες αλλά και να ενισχυθεί το δύσκολο και απαιτητικό έργο τόσο του προσωπικού όσο και της Δημοτικής Αρχής.

Οι υποψήφιοι, που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 και ώρα 08:00π.μ. και λήγει την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 2:00μ.μ. Περαιτέρω πληροφορίες και λεπτομέρειες στον σύνδεσμο που ακολουθεί: www.asep.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο