Τελευταία Νέα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε το έργο με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» και με αρχικό προϋπολογισμό ύψους 440.000 ευρώ.

Το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ευρυτανίας έχει συνολικό μήκος 532 χλμ. περίπου. Μεγάλο μέρος του δικτύου αυτού είναι σε ορεινή χάραξη με ιδιαίτερη γεωμορφολογία. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και η παλαιότητα του δικτύου, δημιουργούν  μεγάλες ανάγκες συντήρησης.

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση παρεμβάσεων για τη συντήρηση και  βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας επί του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Ευρυτανίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η  οδική ασφάλεια των συγκοινωνιών.

Προβλέπονται εργασίες ανακατασκευής της οδοστρωσίας όπου απαιτηθεί, επούλωσης λάκκων και ανανέωσης της οριζόντιας σήμανσης. Επίσης, θα αντιμετωπισθούν και οι βλάβες του οδοστρώματος που προκαλούνται από τοπικές καθιζήσεις κατά την χειμερινή περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο