Τελευταία Νέα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη, παρουσία και του Δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ, επέβλεψαν σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, την έναρξη των εργασιών για:

  • Την ολοκλήρωση του δρόμου Ζέλι – Αταλάντη.
  • Την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο

ποδοσφαίρου ¨Μεγαπλάτανου¨ του Δήμου Λοκρών.

Πρώτος σταθμός ήταν το γήπεδο Μεγαπλάτανου, όπου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε και δημοπράτησε έργο αρχικού προϋπολογισμού 430.000 ευρώ. Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ξεκινά η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές της “FIFA”. 

Στο φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνονται οι εργασίες εξυγίανσης του εδάφους και κατασκευής υπόβασης του συνθετικού χλοοτάπητα, η εγκατάσταση αρδευτικού δικτύου, όπως και η κατασκευή συστήματος αποστράγγισης του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός επέβλεψε τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη πλέον για την ολοκλήρωση του δρόμου που συνδέει το ορεινό χωριό Ζέλι με την Επαρχιακή Οδό Αταλάντης – Λιβαδειάς.

Πρόκειται για έργο αρχικού προϋπολογισμού 220.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδότησε και δημοπράτησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η κατασκευαστική εταιρεία που κέρδισε το διαγωνισμό υπαναχώρησε, όμως και χρειάστηκε να διεκπεραιωθεί μια χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία, ώστε να κηρυχθεί ο τελικός ανάδοχος του έργου και να ξεκινήσουν επιτέλους οι εργασίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο