Τελευταία Νέα

Τους 6 άξονες του προγράμματός του παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης την Παρασκευή το βράδυ στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Αλλάζουμε σελίδα», σε μια εκδήλωση που εξελίχθηκε σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση όπου η Λιβαδειά έδωσε δυναμικό παρών.

Παρουσία εκπροσώπων της εκκλησίας, πολιτικών προσώπων, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, των πολιτών του Δήμου Λεβαδέων και φυσικά των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων ο κ. Καραμάνης κάλεσε τους δημότες να τον στηρίξουν με θετική ψήφο τονίζοντας ότι σκοπός του είναι ένας Δήμος ικανός και αποτελεσματικός, που στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας, με όραμα, αξιοκρατικός, με διαφάνεια και ανοιχτές τις πόρτες σε όλους τους δημότες.

Ο Δημήτρης Καραμάνης μεταξύ άλλων έδωσε έμφαση:

  • Στην διεκδίκηση Πανεπιστημίου
  • Στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών
  • Στην τουριστική προβολή
  • Στην ανάδειξη των δημοτικών ενοτήτων
  • Στην αξιοκρατία και την αξιοποίηση των συνεργατών και
  • Στην ενίσχυση του εθελοντισμού, των συλλόγων και των φορέων

Παράλληλα ο κ. Καραμάνης μίλησε για ένα Δήμο που θα ενώνει και δεν θα διαχωρίζει τους πολίτες ενώ αναφερόμενος στην παράταξή του και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου του, υπογράμμισε ότι πρόκειται για έναν ανεξάρτητο συνδυασμό βγαλμένο από την κοινωνία, μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και σκοπιμότητες, πολυσυλλεκτικό, ισότιμων καταξιωμένων ανθρώπων.

«…Σας κοιτάμε στο μάτια και σας καλούμε να μας στηρίξετε με τρόπο θετικό, όχι για να τιμωρήσετε κανέναν, αλλά γιατί πιστεύετε σ΄ εμάς, πιστεύετε ότι έχουμε το πιο εφικτό, το πιο ρεαλιστικό, το πιο οραματικό σχέδιο, αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους για να το υλοποιήσουν!», υπογράμμισε ο Δημήτρης Καραμάνης ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους πολίτες για την στήριξή τους που όπως είπε αποτελεί μήνυμα νίκης της Λιβαδειάς και των χωριών της, μήνυμα νίκη του συνδυασμού «Αλλάζουμε σελίδα».

«Αλλάζουμε σελίδα, προχωράμε μπροστά για έναν Δήμο Λεβαδέων αντάξιο της ιστορίας του και των ανθρώπων του», δήλωσε ο Δ. Καραμάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο