Τελευταία Νέα

Πιθανολογείται ότι πρόκειται για κάποιον από τους αγνοούμενους από τη Μαγνησία, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή «Τουρκονέρι» στα Ελληνικά της Εύβοιας.

Τη σορό εντόπισε περαστικός που αμέσως ενημέρωσε το λιμεναρχείο.

Αυτή ήταν η τρίτη σορός που ανασύρθηκε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η σορός ανήκει σε άνδρα ηλικίας περίπου 65-70 ετών και πιθανολογείται ότι ανήκει σε κάποιους από τους αγνοούμενους από την περιοχή της Μαγνησίας, λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Η ανάσυρση της σορού, όπως αναφέρει το evima.gr, έγινε από άνδρες του λιμεναρχείου των Ωρεών, καθώς λόγω των φερτών υλικών μέσα στη θάλασσα, ήταν αδύνατον να γίνει με σκάφος.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί μετά τη νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Δύο ακόμα σοροί ανασύρθηκαν την Παρασκευή

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή ανευρέθηκαν άλλοι δύο σοροί στη θάλασσα και συγκεκριμένα, μία σορός άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή Αναύρου της Μαγνησίας, που ανήκε σε 65χρονο Έλληνα. Ο άτυχος άνδρας είχε βγει το βράδυ της Πέμπτης από την οικεία του και έκτοτε αγνοούνταν.

Επίσης μία σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, με ύψος περίπου 1,65, που δεν έφερε ενδύματα, υποδήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή όρμου Θεοτόκου ανατολικού Πηλίου.

Οι σοροί πρόκειται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο