Τελευταία Νέα

Η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης και οι παράδρομοί της είναι κλειστή σχεδόν στη μισή χώρα λόγω της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που επικρατεί με τις πλημμύρες στην Θεσσαλία, αλλά και την υπερχείλιση του Πηνειού.

Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Αθήνα είναι κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης και όλοι οι παράδρομοί της από την Κατερίνη μέχρι τη Λαμία.

Επίσης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, η εθνική και η παράδρομοί της είναι κλειστή από την Λάρισα μέχρι την Ημαθία.

Πρόκειται για μεγάλο μέρος της εθνικής οδού το οποίο οι αρχές έχουν αναγκαστεί να κλείσουν λόγω της πολύ δύσκολης κατάστασης στην Θεσσαλία.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Τροχαίας:

Σε συνέχεια προηγούμενης (09-09-2023) ανακοίνωσής μας, ανακοινώνεται ότι, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα:

  • από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) έως την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας), εξαιρουμένων αυτών με προορισμό έως και την πόλη της Λάρισας &
  • από την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας) έως την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας).

Υπενθυμίζεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο