Τελευταία Νέα

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων του Νομού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των πολιτικών Γραφείων του Υποψήφιου Βουλευτή Βοιωτίας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στη Λιβαδειά και τη Θήβα.

Στα εγκαίνια του Γραφείου της Λιβαδειάς παρέστησαν, μεταξύ άλλων: Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλέξανδρος Μητάς, Μιχάλης Σαγιάννης, Ιωάννης Αποστόλου, Ιωάννης Δήμου, Αθανάσιος Καλογρηάς. Ο εντεταλμένος σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Κωνσταντίνος Μερτζάνης. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε σελίδα» κ. Δημήτρης Καραμάνης. Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ο κ. Κωνσταντίνος Στάικος.

Ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε: «Συμμετέχω πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο του Νομού με τη Νέα Δημοκρατία, με μεγάλη όρεξη και όραμα για τον τόπο μας. Στόχος μου είναι να αναδείξουμε το Νομό μας και τους ανθρώπους του. Η Βοιωτία είναι προικισμένη: με εύφορη γη, με σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης στον δευτερογενή τομέα και με ένα τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα που μπορεί να προσελκύσει τουρίστες. Χρειάζεται να βάλουμε προτεραιότητες και με σύστημα και πρόγραμμα να τις υλοποιήσουμε με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τα παιδιά μας.» 

Ο κ. Ταγκαλέγκας δήλωσε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια των εγκαινίων: «Με την υποψηφιότητα του κ. Αγγελόπουλου έχει να κερδίσει η Βοιωτία και η Νέα Δημοκρατία. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!». 

Ο κ. Καραμάνης δήλωσε: «Δίνουμε όλοι έναν αγώνα να κρατήσουμε ψηλά την πόλη και την Βοιωτία. Σε αυτό τον αγώνα ο Κώστας θα είναι σίγουρα χρήσιμος. Του εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία!»

Ο κ. Στάικος, ως εκπρόσωπος και της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ δήλωσε: «Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό είναι ανανεωμένο και πολύ ποιοτικό. Η προσπάθεια του Κωνσταντίνου δεν είναι μια ευκαιριακή υποψηφιότητα, έχει δουλέψει αρκετό καιρό. Η απόφαση του Προέδρου ήταν πολύ σωστή να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και να του δοθεί η ευκαιρία να προσφέρεις στην πόλη και το Νομό.»

Στα εγκαίνια του Γραφείου της Θήβας παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας κ. Σωσώ Μανάρα, και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Λύγγος

Ο κ. Αγγελόπουλος στη τοποθέτησή του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε εδώ σήμερα και τιμάτε με την παρουσία σας αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνουμε, Εγκαινιάζουμε σήμερα το Γραφείο μας στη Θήβα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι μαζί μας πολλοί παλιοί και νέοι φίλοι. Είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στον νομό Βοιωτίας και δίνω έναν αγώνα με όρεξη για τον τόπο μας, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τα σημαντικά του πλεονεκτήματα και να υποστηρίξουμε και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Γνωρίζετε ότι έχω γεννηθεί στη Λιβαδειά, έχω σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός με εμπειρία πάνω από είκοσι χρόνια και σε θέματα επενδύσεων, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην υποστήριξη και την προστασία των ατόμων με αναπηρία και κάνω αυτή την προσπάθεια με όρεξη και πολλή αγάπη για τον τόπο μου. Καλή δύναμη, καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!».

Ο κύριος Αναστασίου δήλωσε: «Είναι τιμή για την παράταξή μας να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο νέοι άνθρωποι με όρεξη να προσφέρουν στα κοινά και ένας από αυτούς είσαι και εσύ Κώστα. Την επόμενη μέρα των εκλογών όλοι ενωμένοι θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τα παιδιά μας.»

Η κυρία Μανάρα στην τοποθέτησή της επισήμανε: «Τον Κώστα τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια γιατί ξέρω και τον πατέρα του τον κ. Λουκά Αγγελόπουλο με τον οποίο έχουμε συμπορευθεί στην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση μαζί επί τέσσερα χρόνια. Υπήρξα και εγώ υποψήφια όπως ξέρετε οπότε έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία και ειδικά στους ανθρώπους που ξεκινάνε τώρα όλη αυτή την διαδρομή. Είναι δύσκολος αγώνας γεμάτος αγκάθια αλλά σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα τα πας καλά! Θα τον στηρίξουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

Τέλος, ο κ. Λύγγος ανέφερε: «Εγώ χαίρομαι πολύ που ο Κώστας Αγγελόπουλος είναι υποψήφιος. Είναι ένα νέο πρόσωπο, έχει να δώσει πολλά, είναι πολιτικό κεφάλαιο για την Βοιωτία. Οι γνώσεις του, η διαδρομή του, είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψει και θα στηρίξει την Βοιωτία από όποια θέση και αν είναι και σήμερα και αύριο και αποτελεί το μέλλον του τόπου και της Νέας Δημοκρατίας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

 

 

2 thoughts on “Νέα Δημοκρατία: Τα εγκαίνια των Γραφείων του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου σε Λιβαδειά – Θήβα και 42 φωτογραφίες

  1. Ο/Η ΝΤΙΝΟΣ λέει:

    Καλή επιτυχία!!!!!!

  2. Ο/Η Liappis Grigoris λέει:

    Κaλή επιτυχία !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο