Τελευταία Νέα

Με αφορμή την διενέργεια ελέγχου της υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΠΑ με την ονομασία Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων – Open Mall, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, το  Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι οι σχετικές δράσεις, που έχει αναλάβει ο φορέας μας, υλοποιούνται, με απόλυτη επιτυχία, προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Συγκεκριμένα, έχει ολοκληρωθεί το  Υποέργο 16, «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ», με παρεμβάσεις  σε εξήντα τέσσερα (64) καταστήματα στην πόλη της Λιβαδειάς.

Επίσης, το Υποέργο 15, «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, με την τοποθέτηση 101 (εκατόν ένα) φωτιζόμενων επιγραφών και 44 (σαράντα τεσσάρων) μεταλλικών στεγάστρων στα καταστήματα στην πόλη της Λιβαδειάς. Ακόμη, τοποθετήθηκαν 4 (τέσσερις) επιδαπέδιες φωτιζόμενες επιγραφές στις εισόδους του εμπορικού κέντρου.

Τέλος, ολοκληρώθηκε το Υποέργο 18 «ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ (ΑPP) ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ (LOYALTY)», με το οποίο δημιουργήθηκε η πλατφόρµα διαχείρισης επιβράβευσης πελατών λιανικής, https://loyaltylevadeon.gr η οποία δίνει την δυνατότητα στους επιχειρηματίες να ανταμείβουν τους πιστούς πελάτες τους καθώς επίσης και να µαθαίνουν τις ανάγκες τους. Μια εξ ολοκλήρου ψηφιακή λύση µε χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, χωρίς την ανάγκη χρήσης πλαστικών καρτών και ιδιαίτερου εξοπλισµού.

Το Επιμελητηριο Βοιωτίας ευχαριστεί τα στελέχη της Μονάδας Β1 της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ, ΕΥΔ-Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας, κα Μωραΐτου Μαρία-Ευαγγελία (διαχειρίστρια της πράξης) και κ. Θωμά Χαντζή, για την πολύτιμη συνεργασία τους.

Επίσης, συγχαίρει τους υπαλλήλους και συνεργάτες του Επιμελητηρίου μας για την άοκνη και επιτυχημένη προσπάθεια τους.

Παρομοίως,  το Επιμελητήριο Βοιωτίας συμμετέχει στην αντίστοιχη δράση, με τίτλο «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Θηβαίων», με την συνεργασία του Δήμου Θηβαίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο