Τελευταία Νέα

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, δείχνει το δρόμο για το μέλλον της ενέργειας, με υπηρεσίες, προγράμματα και εργαλεία πιο φιλικά και «πράσινα», ειδικά σχεδιασμένα για τον σύγχρονο καταναλωτή. Με το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Protergia Energy Save η Protergia γίνεται ο πρώτος προμηθευτής ενέργειας στην Ελλάδα που επιβραβεύει έμπρακτα την εξοικονόμηση ενέργειας στα νοικοκυριά, εν μέσω της δύσκολης ενεργειακής συγκυρίας στην Ευρώπη.

Η ηλεκτρική ενέργεια είναι απαραίτητη για όλους, ωστόσο η σπατάλη της δεν είναι μόνο μια μη φιλική προς το περιβάλλον πρακτική, αλλά πλέον και δαπανηρή. To πρόγραμμα Protergia Energy Save απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες που αλλάζουν την ενεργειακή τους συμπεριφορά και για αυτό επιβραβεύονται! Με τη μειωμένη ενέργεια που καταναλώνουν κερδίζουν διπλά, αφού για κάθε kWh που εξοικονομούν (σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο), η Protergia μηδενίζει τη χρέωση προμήθειας (πλην παγίου) για άλλη μία. Το νέο πρόγραμμα είναι κυμαινόμενο και οι χρεώσεις προμήθειας (πλην παγίου) διαμορφώνονται βάσει χονδρεμπορικού κόστους ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές δεν θα επιβαρύνονται πλέον με τη χρέωση της ρήτρας αναπροσαρμογής. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα δεν αντικαθιστά τις  κρατικές επιδοτήσεις μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης, που ισχύουν συμπληρωματικά.

Το Protergia Energy Save παρέχει 100% «πράσινη» ενέργεια και όπως για όλα τα προγράμματα της Protergia, δεν απαιτείται εγγύηση, αν η εξόφληση των λογαριασμών πραγματοποιείται μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού και τέλος δεν ισχύουν δεσμεύσεις ή πρόσθετες συνδρομές. Παράλληλα, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία myprotergia με την οποία οι πελάτες μπορούν να πάρουν τον έλεγχο της κατανάλωσης στα χέρια τους με στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης και πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας! Το ταξίδι προς την οικονομία περνάει από την Protergia και το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα Protergia Energy Save. Δείτε εδώ τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση για το νέο πρόγραμμα Protergia Energy Save και μάθετε περισσότερα μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.protergia.gr/el/protergia-energy-save

Χρήσιμες πληροφορίες, για την καλύτερη κατανόηση του προϊόντος από τους καταναλωτές:

  • Σύμφωνα με την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση του άρθρου 138 του ν. 4951/2022, οι χρεώσεις προμήθειας του νέου προϊόντος τελούν σε αναστολή μέχρι την 01.07.2023
  • Το χονδρεμπορικό κόστος ηλεκτρικής ενέργειας είναι η μεσοσταθμική τιμή αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, όπως τη δημοσιεύει ο ΑΔΜΗΕ, πλέον μίας σταθερής τιμής
  • Επί των (κυμαινόμενων) χρεώσεων προμήθειας του νέου προϊόντος (πλην παγίου) εφαρμόζονται (κανονικά) οι εκάστοτε σχετικές κρατικές επιδοτήσεις (πχ Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης)
  • Το ανώτατο όριο της έκπτωσης ορίζεται στα 60€/έτος μετά την αφαίρεση κρατικής ή τυχόν άλλης επιδότησης/έκπτωσης
  • Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 330.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

    Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

    Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο