Τελευταία Νέα

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με δελτίο τύπου απαντά σχετικά με δημοσίευμα που αφορά το Κέντρο Υγείας Στυλίδας. 

Η απάντηση παρατίθεται, συντακτικά και ορθογραφικά, αυτούσια: 

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, κατόπιν προγραμματικής σύμβασης που έχει συνάψει με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, υλοποιεί το έργο ¨Επισκευή – Συντήρηση Κέντρων Υγείας Στερεάς Ελλάδας». Στο εν λόγω έργο εντάσσεται και το Κέντρο Υγείας Στυλίδας, οι εργασίες του οποίου βρίσκονται σε εξέλιξη.  

Κατά τις χθεσινές (24-08-2022) έντονες βροχοπτώσεις υπήρξε εισροή υδάτων εντός του κτηρίου, λόγω της μη ολοκλήρωσης των εργασιών στη στέγη του Κέντρου Υγείας με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών.  

 Ο Ανάδοχος του έργου αυτού έχει ενημερωθεί και είναι υποχρέωσή του να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες τόσο της ολοκλήρωσης των εργασιών όσο και της αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν στο κτήριο του Κέντρου Υγείας στις οποίες μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνεται και η αποκατάσταση της λειτουργίας του Συστήματος Αντικεραυνικής Προστασίας που είχε αποξηλωθεί για τις ανάγκες εκτέλεσης των εργασιών στη σκεπή, το οποίο έχει επισημανθεί εγγράφως προς τον αρμόδιο φορέα. 

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμα δικαίωμά της με σκοπό την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών και τη διασφάλιση της ασφαλούς και ομαλούς λειτουργίας των κτηριακών και Η/Μ εγκαταστάσεων καθώς και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Στυλίδας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο