Τελευταία Νέα

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Π.Ε. Βοιωτίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 02 και 03 Σεπτεμβρίου 2022 στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας. Για την φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν παγόδες των 9 τ.μ. εκάστη, 3×3 τ.μ., δίνοντας τη δυ νατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να πα ρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους.  

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊ όντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων. Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει επιδείξεις παρασκευής παραδοσιακών συνταγών από την Πε ριφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς επίσης και ειδικό δρώμενο με θέμα: «Μικρασιατικές Γεύσεις 100 χρόνια μετά την Μικρασιατική Καταστροφή», που θα το παρουσιάσει γνωστός Σεφ. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερε άς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.  

Οι συμμετέχοντες δεν επιβαρύνονται με κάποιο κόστος συμμετοχής. 

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του συνδέσμου https://forms.gle/ZeEgR7TFK9sCWFZi9, μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτε ραιότητας.  

Ως επιλέξιμες Κατηγορίες Προϊόντων έχουν οριστεί το Κρασί και τα Αλκοολούχα ποτά, το Μέλι και τα Μελισσοκομικά προϊόντα, τα Τυροκομικά προϊόντα, τα Μανιτάρια, τα Βότανα, τα Σύκα, τα Προϊόντα ζύμης και τα αρτοπαρασκευάσματα, οι Ελιές και το Ελαιόλαδο, τα Σαπούνια και τα Καλλυντικά και οι Ξηροί Καρποί. 

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής προβλέπονται η άμεση αποστολή του λογοτύπου της εταιρείας διαφορετικά, μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, θα αναγράφεται μόνο η επωνυμία της επιχείρησης και η αποστολή των Στοιχείων Μητρώου – Επιχείρησης προς το ΚΥΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kye.com.gr. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων, ΚΥΕ, στο τηλέφωνο 2231030190 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kye.com.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο