Τελευταία Νέα

Επανεκτιμώντας τις ανάγκες των δημοτών του Δήμου Θηβαίων και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα να συμπεριληφθεί και η παραλία του Αγίου Βασιλείου στο πρόγραμμα δωρεάν δρομολογίων για θαλάσσια μπάνια, ο Δήμος Θηβαίων, μέσω της Δημοτικής Κοινωφελους Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων, ΔΗΚΕΘ, επεκτείνει την προσφορά για δωρεάν μετακινήσεις προς παραλίες του Δήμου, με τροποποίηση των δρομολογίων της γραμμής τρία προς Λιβαδόστρα. 

Έτσι λοιπόν, από την Πέμπτη 21 Ιουλίου, τα δρομολόγια της τρίτης γραμμής τροποποιούνται και διαμορφώνονται ως εξής:  

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, η τρίτη γραμμή θα εξυπηρετεί όσους επιθυμούν τη μεταφορά από Θήβα προς την παραλία της Λιβαδόστρας Δ.Ε. Πλαταιών, ενώ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή η μεταφορά θα γίνεται προς την παραλία του Αγίου Βασιλείου της Δ.Ε. Πλαταιών. Να υπενθυμίσουμε ότι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή η γραμμή 1 προς τις παραλίες Αγίου Νικολάου και Αλυκής εξυπηρετεί και τους κατοίκους της Δ.Ε. Βαγίων. 

Μετά και τη νέα αλλαγή, τα δωρεάν δρομολόγια για θαλάσσια μπάνια θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον συνημμένο πίνακα, εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών, μεταφέροντας τους δημότες στις παραλίες Σαράντι, Άγιο Νικόλαο, Αλυκή, Λιβαδόστρα και Άγιο Βασίλειο. Όλες οι μετακινήσεις είναι δωρεάν και μετ’ επιστροφής. 

Οι οικονομικοί πόροι της συγκεκριμένης δράσης αντλούνται εξ ολοκλήρου από τα τέλη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας των Δημοτικών Ενοτήτων Θίσβης και Πλαταιών.  Συγκεκριμένα η Γραμμή 1 από Δευτέρα έως και Παρασκευή ορίζεται με αφετηρία τη Θήβα στις 8:30, την Ελλοπία στις 9:00, την Ξηρονομή στις 9:05, τη Δομβραίνα στις 9:15, τον Άγιος Νικόλαο στις 9:30 και τερματισμό στην Αλυκή στις 9:40 ενώ για την επιστροφή ορίζεται με αφετηρία την Αλυκή στις 12:30, τον Άγιο Νικόλαο στις 12:40, τη Δομβραίνα στις 12:55, την Ξηρονομή στις 13:05, την Ελλοπία στις 13:10 και τερματισμό τη Θήβα στις 13:40. 

Η Γραμμή 2 από Δευτέρα έως και Παρασκευή ορίζεται με αφετηρία τη Θήβα στις 8:30, την Ελλοπία στις 9:00, την Ξηρονομή στις 9:05, τη Δομβραίνα στις 9:15, τη Θίσβη στις 9:20, τονμ Πρόδρομο στις 9:25 και τερματισμό στο Σαράντι στις 9:40 ενώ για την επιστροφή ορίζεται με αφετηρία το Σαράντι στις 12:30, τον Πρόδρομο στις 12:45, τη Θίσβη στις 12:50, τη Δομβραίνα στις 13:05, την Ελλοπία στις 13:10 και τερματισμό τη Θήβα στις 13:40.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο