Τελευταία Νέα

Σε μια εκδήλωση γεμάτη μουσική και χορό, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25/26 Ιουνίου, συμμετείχε επίσης η χορωδία του ΚΑΠΗ Δήμου Θηβαίων και ο δάσκαλός της, Κώστας Δέδες, έπειτα από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Δράσης και Εθελοντισμού Βαγίων «Μήτρος Μπινιάρης».
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν το Χορευτικό Εργαστήρι και η χορωδία του Πολιτιστικός Σύλλογος Δράσης και Εθελοντισμού Βαγίων «Μήτρος Μπινιάρης», το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αμφίωνας» Θήβας και η Χορευτική Ομάδα Δομβραίνας.

Τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, ακολούθησε η χορωδιακή συνάντηση της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Πέτρου και Παύλου στο Κοντίτο της Θήβας, όπου η χορωδία του ΔΟΘ, μαζί με τη γυναικεία χορωδία του Ιερού Ναού Ευαγγελιστή Λουκά και τη νεοσύστατη χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, μάς ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο, στην Ιωνική Γη και τις αλησμόνητες πατρίδες.

Με χοράρχη την Χριστίνα Μιχαλάκη, η χορωδία του ΔΟΘ Θήβας συμμετείχε στην 5η Χορωδιακή Συνάντηση Γρεβενών, η οποία ήταν αφιερωμένη στη Μικρά Ασία και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο