Τελευταία Νέα

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας θα δρομολογήσει λεωφορείο για την μεταφορά πολιτών στις παραλίες του Δήμου μας, από τo Σάββατο 2 Ιουλίου 2022.
Το δρομολόγιο που θα πραγματοποιείται καθημερινά είναι από Αράχωβα στην Πλατεία Ξενία, Λαογραφικό Μουσείο, από Δίστομο στην Κάτω πλατεία, με προορισμό την Παραλία Διστόμου στη στάση ΚΤΕΛ, την Αντίκυρα στο κιόσκι και στον Άγιο Ισίδωρο στην πρώτη παραλία.
Η επιστροφή θα πραγματοποιείται με την αντίστροφη πορεία. Η μετακίνηση των πολιτών θα είναι δωρεάν.
Το ωράριο αναχώρησης και επιστροφής δρομολογίων είναι το εξής:
Σχετικά με το 1ο Δρομολόγιο από Αράχωβα η αναχώρηση είναι στις 9:00 ενώ από Δίστομο στις 9:15. Η επιστροφή ορίζεται από τον Άγιο Ισίδωρο στις 13:00, από την Αντίκυρα στις 13:05 και από την Παραλία Διστόμου στις 13:10.
Σχετικά με το 2ο Δρομολόγιο από Αράχωβα η αναχώρηση είναι στις 14:00 ενώ από Δίστομο στις 14:15. Η επιστροφή ορίζεται από τον Άγιο Ισίδωρο στις 19:00, από την Αντίκυρα στις 19:05 και από την Παραλία Διστόμου στις 19:10.
Επιπλέον, θα υπάρχει και ταξί που θα αναχωρεί από Στείρι προς Δίστομο στις 09:00 π.μ. και στις 14:00 μ.μ., από το Δημοτικό Σχολείο για την διευκόλυνση των δημοτών, καθώς και για την επιστροφή τους από Δίστομο προς Στείρι.
Η μετακίνηση θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο