Τελευταία Νέα

Απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στη Βοιωτία έλαβαν οι αγροτικοί σύλλογοι χθες στην Αλίαρτο. Ο Αγροτικός Σύλλογος Λιβαδειάς απέστειλε ανακοίνωση:

 

“Μετά την τρίτη κατά σειρά συνάντηση που είχαμε στο συνεδριακό κέντρο του  δήμου Αλιάρτου την Κυριακή στις 6/2/2022 με αγρότες και συλλογικότητες του  Νομού Βοιωτίας, αποφασίσαμε την άμεση κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.  

Καλούμε εκ νέου σύσσωμο τον αγροτικό κόσμο, αυτή την φορά με τα τρακτέρ  τους, την Τετάρτη 9/2/2022 στις 12:00 στην περιοχή Αϊ Γιάννης στον κόμβο της  Λιβαδειάς, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία.  

 Παλεύουμε για :  

 Αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο.  

 Καμία αύξηση στις τιμές αγροτικού και οικιακού ρεύματος. Να  αφαιρεθούν από τους λογαριασμούς οι λοιπές χρεώσεις, κατάργηση της  ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα.  

 Να δοθεί επιδότηση για να καλυφθεί το κόστος από τις τεράστιες  αυξήσεις στα αγροεφόδια και τις ζωοτροφές.  

 Να σταματήσει το αίσχος με τον κανονισμό του ΕΛΓΑ, και να  αποζημιωνόμαστε άμεσα στο 100% των ζημιών από όλες τις φυσικές  καταστροφές και ασθένειες.  

 Να οριστούν κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα, που να  προστατεύουν το εισόδημά μας ιδιαίτερα τώρα που το κόστος παραγωγής  είναι απρόβλεπτο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο