Τελευταία Νέα

Tη συμμετοχή της στην έκθεση τροφίμων και ποτών «», που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 20 Φεβρουαρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας, ανακοινώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία του COVID-19, η Περιφέρεια Στερεάς αποφάσισε τη συμμετοχή της στην έκθεση  ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους. Στο πλαίσιο αυτό καλύπτει το κόστος συμμετοχής τους σε ποσοστό 76%.

Στη διοργάνωση του 2022, η Περιφέρεια Στερεάς  θα είναι τιμώμενη Περιφέρεια και θα συμμετάσχει με περίπτερο συνολικού εμβαδού 270 τ.μ. σε περίοπτη θέση του εκθεσιακού χώρου με σκοπό την βέλτιστη δυνατή προβολή των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν μέσα από το περίπτερό της.

Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Κάθε εκθέτης θα διαθέτει «ατομικό περίπτερο» εμβαδού περίπου 7 τ.μ. με τις παροχές που αναγράφονται στον πίνακα κάτω.

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εκθετών οι οποίοι είναι αμιγώς παραγωγοί και δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε δράσεις της Περιφέρειας και ότι θα ληφθεί μέριμνα ώστε να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 260€, πλέον του Φ.Π.Α. 24%.

Ωστόσο, στο πλαίσιο της στήριξης των εταιρειών και των παραγωγών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 στη Βόρεια Εύβοια, η Περιφέρεια γνωστοποιεί πως θα καλύψει στο σύνολό του το κόστος συμμετοχής τους στην έκθεση.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://forms.gle/d4ucJppnfV4DMTgGA

Για περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ), Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο