Τελευταία Νέα

Το 9ο  Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420  δόσεις προς τράπεζες». Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2021, στις 16.00, με τη συμμετοχή της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών. Εισηγητής ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης.

Στην Ημερίδα θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας.
  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις.
  • Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων.

Μέχρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στο email: oee9pt@oe-e.gr   ώστε να απαντηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας (Ε.Φ.Ε.Ε.Ε.).

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορούν χωρίς εγγραφή  να παρακολουθήσουν ελεύθερα όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη.

https://event.webinarjam.com/go/live/75/qr6orc88sps0sk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο