Τελευταία Νέα

Καθώς η πόλη ξαναβρίσκει τον ρυθμό της κι οι άνθρωποι το βήμα τους, η διασκέδαση αποτελεί ένα από εκείνα τα κομμάτια της ζωής που έλειψαν περισσότερο από την καθημερινότητά μας  τις μέρες της καραντίνας.

Με τη χαλάρωση των μέτρων βγήκαν τα τραπεζάκια έξω, τα στέκια ξαναζωντάνεψαν κι ένας αέρας αισιοδοξίας έδιωξε μακριά την ομίχλη της πρωτοφανούς περιπέτειας που ταλαιπώρησε σωματικά και ψυχικά όλους μας.

Οι προτάσεις διασκέδασης πολλές, όμως η δημοσιογραφική περιέργεια μας οδηγεί σε εκείνα τα καταστήματα που λειτουργούν αποκλειστικά σε εσωτερικό χώρο.  Κι ένα από αυτά είναι το Νέο PLAY ΟΠΑΠ στην Αισχύλου 11, ένας καλαίσθητος χώρος υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και άψογης εξυπηρέτησης.

Φυσικά το πρώτο ζητούμενο είναι η τήρηση των μέτρων που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους κλειστούς χώρους. Αυτή είναι και η πρώτη απορία που διατυπώνουμε προς την υπεύθυνη του καταστήματος κ. Ελένη Δρίτσα, ενώ ταυτόχρονα σκανάρουμε, επισκοπούμε, κατοπτεύουμε τον χώρο, για να επιβεβαιώσουν τα μάτια μας όσα ακούνε τα αυτιά μας. Μπορούμε πράγματι να διασκεδάσουμε με ασφάλεια σε έναν κλειστό χώρο;

«Το κατάστημα τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και υγιεινής», μας λέει η κ. Δρίτσα. Δηλαδή, ποια ακριβώς;  «Πρώτα απ’ όλα κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα  test για όλους τους εργαζομένους.  Η χρήση μάσκας για το προσωπικό και τους πελάτες μας είναι φυσικά υποχρεωτική, όπως και η απόσταση τουλάχιστον 1,5 μ. μεταξύ των επισκεπτών μας, που σημαίνει ότι η αναλογία είναι 2,20 τ.μ. για τον καθένα με διαχωριστικά τοποθετημένα ενδιάμεσα. Από εκεί και πέρα απολυμαίνουμε όλες τις επιφάνειες και τα παιγνιομηχανήματα play κατά την εναλλαγή των πελατών και φροντίζουμε να υπάρχουν αντισηπτικά σε όλο τον χώρο. Τέλος,  οι συναλλαγές στο ταμείο είναι ανέπαφες. Σημειώστε ότι αυτά τηρούνται σχολαστικά, σύμφωνα με τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί».

Με το πρώτο ζητούμενο να έχει εκπληρωθεί, τη διασφάλιση δηλαδή της υγείας των ανθρώπων που επιλέγουν το Νέο PLAY ΟΠΑΠ για τη διασκέδασή τους, περιηγούμαστε στην αίθουσα καθώς τη φωτογραφίζουμε.  Ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα φωτισμένη από  έντονα χρώματα και παιγνιομηχανήματα για όλα τα γούστα. Οι άνθρωποι που επισκέπτονται το κατάστημα δεν έχουν ούτε το ύφος ούτε το συνηθισμένο στυλ των τζογαδόρων. Είναι απλοί άνθρωποι που επιλέγουν να πιουν δωρεάν τον καφέ, το ποτό, το αναψυκτικό τους ποντάροντας μικρά ποσά στις πολλές δυνατότητες που τους προσφέρονται. Αυτή άλλωστε είναι και η γραμμή της νέας διεύθυνσης  που θέλει να καταστήσει το PLAY ΟΠΑΠ Λιβαδειάς ένα κέντρο εναλλακτικής διασκέδασης, όπου η ώρα περνά ευχάριστα και πολλές φορές κερδοφόρα, καθώς όσο κι αν φαίνεται παράξενο, «το 95% των πονταρισμάτων επιστρέφεται στους παίκτες, δημιουργώντας μεγάλες πιθανότητες κέρδους, τις μεγαλύτερες, θα έλεγα, των καταστημάτων ΟΠΑΠ».

Οι φιλοδοξίες της νέας διεύθυνσης όμως δεν εξαντλούνται σ’ αυτό. Υπόσχεται να δώσει στη Λιβαδειά έναν διαφορετικό τρόπο ψυχαγωγίας.  Σε μια ενδιαφέρουσα προέκταση, η κ. Δρίτσα μας αποκαλύπτει ότι «στα σχέδιά μας περιλαμβάνεται η διοργάνωση διαφόρων  θεματικών events, όπως ladies night, pizza night, souvlaki day, coctail parties. Επίσης θα διεξάγονται και  πολλές κληρώσεις με ασυναγώνιστα δώρα, που όμοιά τους δεν έχουν ξαναδοθεί στην πόλη της  Λιβαδειάς, όπως κινητά, laptop, τηλεοράσεις, smartwatch κ.α…».

Η ανταπόκριση του κοινού της Λιβαδειάς στις καινοτομίες της νέας διεύθυνσης «είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η κερδοφορία των παικτών μέσω των jackpot. Και να σας πω και κάτι,  θέλω να φέρω όλα τα Jackpot της χώρας στη Λιβαδειά!  Στόχος μας είναι να προσέρχονται στο κατάστημα πελάτες όλων των ηλικιών, άνω των 21 ετών φυσικά, να απολαμβάνουν τον καφέ, το ποτό, το αναψυκτικό  ή το σνακ τους, παίζοντας το ποσό που επιθυμούν από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ» καταλήγει η κ. Δρίτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο