Τελευταία Νέα

Εκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας Αθανάσιο Καρακάντζα και την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, για το θέμα της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 στον Δήμο Λεβαδέων μετά τη θετικοποίηση δείγματος κατά τον προ-εγχειρητικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε ασθενή του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020.

Κατά τη διαδικασία ιχνηλάτησης του κρούσματος που ακολούθησε και τη διενέργεια εξετάσεων σε οικείους της ασθενούς, θετικοποιήθηκαν τα δείγματα που ελήφθησαν από την κόρη της ασθενούς, του αλλοδαπού συντρόφου της και του νεογέννητου μωρού τους.

Ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η μητέρα και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν σε ειδική πτέρυγα σε Νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ο σύντροφός της με μέριμνα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μεταφέρθηκε στην οικία του στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών.

Μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση,  συνοδευόμενοι από τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Σαγιάννη και Ιωάννη Δήμου μετέβησαν στην Κοινότητα Δαύλειας όπου συναντήθηκαν και ενημέρωσαν το τοπικό Συμβούλιο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Δαύλειας και τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Κατάστημα.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων υπογράμμισε ότι οι δημότες πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι και να τηρούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία τους και την προστασία των οικείων τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο