Τελευταία Νέα

Παραπονούνται αναγνώστες μας για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν οι παλιές κατασκηνώσεις στον Αγιο Νικόλαο στα Ασπρα Σπίτια. Οπως φαίνεται στις εικόνες υπάρχει εμφανής απουσία οποιασδήποτε μορφής καθαρισμού και συντήρησης ενώ οι διαρροές έχουν δημιουργήσει αποικίες βρύων. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κτήρια ανήκουν στο υπουργείο Παιδείας που θα πρέπει να μεριμνήσει για την αποκατάσταση των ζημιών.

6 thoughts on “Εγκαταλελειμμένες οι κατασκηνώσεις στον Αγιο Νικόλαο

  1. Ο/Η LEODIA λέει:

    Με τετοια αρθρα φαινεται οτι εχει χαθει η μπαλα τελειως!!!!!!
    Μα σοβαρα οια ανγνωστες σας απο ποιον πλανητη ειναι;;;;
    Παραονιουνται για την κατασταση εγκαταλειψηςτων κατασκηνωσεων Αγ. Νικολαου. Μιλαμε για τις κατασκηνωσεις που βρισκονται διπλα στο ΑΤΕ και τις διαρκως αυξανομενες μοναδες ηλεκτροπαραγωγης του ομιλου Μυτιληναιου;;;;; Μιλαμε για τις κατασκηνωσεις διπλα στα νερα του Κορινθιακου Κολπου απ’οπου ο ομιλος Μυτιληναιου αντλει 22.000 κυβικα νερου ανα ωρα και μετα τα φτυνει θερμασμενα πισω στον Κορινθιακο Κολπο;;;
    Τι να πω!!!! Αντι να παραπονουνται για την καταστροφη του περιβαλλοντος παραπονουνται για την κατασταση των κατασκηνωσεων!!!!!

    1. Μήπως θέλετε να τους υποχρεώσουμε να παραπονιούνται για εκείνα που ενοχλούν εσάς; Στείλτε εσείς τη δική σας διαμαρτυρία, θα ήταν πιο δημοκρατικό.

    2. Ο/Η Ιωάννα παπαγεωργιου λέει:

      Τι σχέση έχει ο όμιλος με τις εγκατελειμμενες κατασκηνώσεις …
      Ανήκουν στο υπουργείο Παιδείας
      Όσο για τον Άγιο Νικόλαο όλη η Λιβαδειά κολυμπάει στα νερά του
      Μακάρι να υπήρχαν πολλά τέτοια εργοστάσια να άνθιζαν οι περιοχές …

  2. Ο/Η LEODIA λέει:

    Aγαπητε κυριε Λαμπρου, ουτε ειπα ουτε υπενειχτηκα ποτε οτι οι αναγνωστες σας θα πρεπει να παραπονεθουν για αυτα που ενοχλουν εμενα. Το μονο που υποστηριξα και αυτο ξεκαθαρα ειναι πως οι αναγνωστες σας δεν παραπονιουνται για τα ουσιαστικα οπως ειναι η μολυνση του αεριου, θαλασσιου και χερσαιου περιβαλλοντος οχι μονο της εγγυτερης αλλα και της ευρυτερης περιοχης της Βοιωτιας αλλα και της υπολοιπης Ελλαδας απο τις δραστηριοτητες του ομιλου Μυτιληναιου. Ουτε και παραπονιουνται για την καταστροφη των αγροκαλλιεργειων και των κτηνοτροφιων. Την διαμαρτυρια μου δεν περιμενα να μου πειτε ουτε εσεις ουτε οι αναγνωστες σας που να την απευθυνω. Ουτε ειστε σε θεση να μου υποδειξετε τι ειναι δημοκρατικο και τι δεν ειναι. Σιγουρα ομως εγω δεν ζω στην δημοκρατια του ομιλου Μυτιληναιου.

    1. Φίλε μου για τελευταία φορά σου γράφω ότι με χαρά θα φιλοξενήσουμε τα παράπονά σου για τις δραστηριότητες του Μυτιληναίου όπου μπορείς να κάνεις και τις υποδείξεις σου για το ποια προβλήματα πρέπει να μας απασχολούν. Εδώ το ρεπορτάζ έχει άλλο θέμα και όταν είσαι εκτός θέματος βαθμολογείσαι με χαμηλό βαθμό ασχέτως των προθέσεών σου.

      1. Ο/Η LEODIA λέει:

        Και εγω σας γραφω οτι πρωτον δεν ειμαι γενους αρσενικου οπως θα μπορουσατε να ειχατε αντιληφθει απο το ονομα μου, δευτερον επιτρεψτε μου με ολον τον σεβασμο να σας πω οτι ξερω πολυ καλα ποτε ειμαι εκτος θεματος και τελευταιο και κυριοτερο εσεις στερεισται αντιληψης εαν δεν ειστε σε θεση να αντιληφθειτε οτι οι δραστηριοτητες του ομιλου Μυτιληναιου εχουν σχεση με την εγκαταλειψη των κατασκηνωσεων. Και δυστυχως κυριε Λαμπρου σε λιγο καιρο οι κατασκηνωσεις δεν θα ειναι το μονο εγκαταλελλειμενο στην περιοχη της Βοιωτιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο