Τελευταία Νέα

“Εφυγε” το πρωί της Πέμπτης 16 Ιουλίου 2020 σε ηλικία 72 ετών ο Μιχάλης Σκλαπάνης, μεγαλοεπιχειρηματίας που δραστηριοποιήθηκε στη Λιβαδειά και τη Βοιωτία.

Ο Μιχάλης Σκλαπάνης γεννήθηκε στα Επινιανά Ευρυτανίας και ασχολήθηκε από τη νεότητά του με ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων δημιουργώντας από κοινού με τους αδελφούς του έναν ισχυρό οικονομικό όμιλο που συνέβαλε καθοριστικά στην οικοδομική επέκταση της Λιβαδειάς καθώς και στον εκσυγχρονισμό του τομέα του βάμβακος. Ιδιαίτερη πτυχή της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Μιχάλη Σκλαπάνη υπήρξε η προεδρία της ΠΑΕ Λεβαδειακός που συνδέθηκε με τα “χρυσά χρόνια” του συλλόγου της Λιβαδειάς στην υψηλότερη ποδοσφαιρική κατηγορία, Σούπερ Λίγκα.

Μια άλλη πτυχή που ίσως πρέπει πλέον να αναφερθεί είναι η φιλανθρωπική του δράση, πάντοτε μυστική αλλά  χρήσιμη και μερικές φορές κρίσιμη για πολλούς συμπολίτες. Ο Μιχάλης Σκλαπάνης αφήνει δύο παιδιά, τον Θανάση και την Εφη.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, στις 11.00 π.μ.,  στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος, στον Συνοικισμό της Λιβαδειάς. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 10.00 π.μ.

Οι ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με τον κορωνοϊό επιβάλλουν την προσοχή των πολυάριθμων φίλων και συνεργατών του μεταστάντος ώστε να τηρηθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας για τις συναθροίσεις όπως έχουν διατυπωθεί από τον ΕΟΔΥ.

 

2 thoughts on ““Εφυγε” ο Μιχάλης Σκλαπάνης

  1. Ο/Η Ελένη Εμμανουηλιδου λέει:

    Ο Μιχάλης όπως τον θυμάμαι ,ήταν συμμαθητής μου στο Δημοτικό σχολείο Αλιάρτου.
    Σεμνό και ντροπαλό παιδάκι τα δύσκολα χρόνια που η οικογένειά του μετακινήθηκε στον Αλίαρτο από την πατρίδα τους την Ευρυτανία.
    Θερμά συληπητήρια στην οικογένεια.

  2. Ο/Η Λουκάς λέει:

    Αωινϊα η μνήμη του.Βοήθησε πολυ κοσμο να βρει δουλειά .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο