Τελευταία Νέα

 

 

Ανακοίνωση σχετική με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε καφέ στη Λιβαδειά εξέδωσε το σωματείο Νέα Εστίαση. Δείτε τη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΕΣΤΙΑΣΗ

Συνάδελφοι ,
Με αφορμή τους ελέγχους από το Τμήμα Εμπορίου της Περιφέρειας μας , οι οποίοι συνοδεύτηκαν από εξαντλητικά πρόστιμα στον ήδη ταλαιπωρημένο κλάδο μας το τελευταίο τρίμηνο , έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε για τις προσπάθειες που άμεσα καταβάλαμε.
Αμέσως μετά τις αναφορές των μελών μας για τα πρώτα πρόστιμα , ζητήθηκαν και πραγματοποιήθηκαν έκτακτες συναντήσεις με όλους του Θεσμικούς Φορείς και συγκεκριμένα με την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά στην Περιφέρεια , με τον Δήμαρχο Λιβαδειάς κ. Ιωάννη Ταγκαλεγκα στο Δημαρχείο ενώ πραγματοποιήθηκε και παράσταση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στις οποίες παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. μαζί με μέλη του Συλλόγου μας αλλά και τον Νομικό μας Σύμβουλο.
Συζητήθηκε εκτενώς με όλους τους αρμοδίους , η ανεύρεση λύσεων από την πλευρά της περιφέρειας στο θέμα των προστίμων και στη διαδικασία των ελέγχων , ο μη καταλογισμός των προστίμων εντός των 5 ημερών που μας δίνουν προθεσμία και ζητήθηκε η άμεση διαγραφή των προστίμων εφόσον υπάρχει συμμόρφωση από την πλευρά μας.
Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η βούληση από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να βρεθεί ΑΜΕΣΑ λύση αλλά θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια συμμόρφωσης στα νέα μέτρα προστασίας που επιβάλουν οι συνθήκες.
Συνάδελφοι ακούστηκαν έντονα οι δικαιολογημένες φωνές μας. Ο κλάδος μας είναι εκείνος που έχει πληγεί περισσότερο απ ΄ όλους.
Φυσικά και η Υγεία όλων μας είναι πρωταρχικός μας σκοπός. Σταματήσαμε και κλείσαμε τα καταστήματά μας για τρεις ολόκληρους μήνες , οι οικονομικές μας υποχρεώσεις όμως ΔΕΝ σταμάτησαν το ίδιο. Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να δεχτούμε να επιβάλλονται τέτοιου είδους εξωφρενικά πρόστιμα σε συναδέλφους επειδή είχαν 2 καρέκλες παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο.
Η ΝΕΑ ΕΣΤΙΑΣΗ θα παραμείνει δίπλα σε όλους τους συναδέλφους στηρίζοντας τους με
οποιοδήποτε τρόπο μπορεί αλλά και σε όλους τους πελάτες μας που καθημερινά στηρίζουν τον κλάδο της εστίασης με κυριότερο μέλημά μας την υγεία και την ασφάλειά τους.

​​

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο