Τελευταία Νέα

Στην απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων θα προχωρήσει ο Δήμος Λεβαδέων, σύμφωνα με την οδηγία του υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, για την αντιμετώπιση των άμεσων κινδύνων από την εμφάνιση του νέου κορωνοϊού, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την πρόληψη αποφυγής της διάδοσης της νόσου.

Ετσι, κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς από σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, ώρα 16:00, έως και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, ώρα 10:00, ενώ το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο και το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα μείνουν κλειστά όλο το Σαββατοκύριακο.

Για την απολύμανση των σχολικών μονάδων, ο Δήμος αναφέρει ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Ν. Βοιωτίας και αναμένονται σχετικές οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς.

Να σημειωθεί ότι μέριμνα όλων των πολιτών πρέπει να αποτελεί η τήρηση των κανόνων υγιεινής που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων https://dimoslevadeon.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο