Τελευταία Νέα

Ενα τραγικό τροχαίο με δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 6 το πρωί στην εθνική οδό Λιβαδειάς-Θηβών. Λίγο μετά την Αλίαρτο στο 28 χιλιόμετρο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος με κατεύθυνση προς Θήβα συγκρούστηκε για άγνωστους λόγους με  αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Λιβαδειά το οποίο οδηγούσε ένας 44χρονος με κατεύθυνση προς Λιβαδειά.

Μετά τη σύγκρουση, το πρώτο Ι.Χ. προσέκρουσε σε δέντρο και  κόπηκε στα δύο. Μέσα από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν τραυματισμένοι θανάσιμα  ο 22χρονος οδηγός του πρώτου ΙΧ και ο 24χρονος συνεπιβάτης του.

Ελαφρότερα τραυματίστηκαν ο 44χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου και οι οι τρεις συνεπιβαίνοντες του 49, 44 και 77 ετών.

Οι νεκροί που απεγκλωβίστηκαν με δυσκολία από την πυροσβεστική και οι δύο επιβάτες  μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.

Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς.

Πιθανότατα ένα ακόμη όχημα να εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι δύο νεαροί που σκοτώθηκαν κατάγονταν από το Λεοντάρι και τη Δομβραίνα ενώ οι 4 τραυματίες ήταν κυνηγοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο