Τελευταία Νέα

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 η πόλη της Λιβαδειάς θα γεμίσει με δρομείς Αη Βασίληδες, που θα συμμετάσχουν στο Levadia Santa Run. Μια εορταστική-αθλητική εκδήλωση, που διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Δήμο Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς, τον Α.Χ.Ο.Λ.Βοιωτίας και με πολιτιστικούς και  αθλητικούς συλλόγους της πόλης, με στόχο να ενισχυθεί το εορταστικό κλίμα  της πόλης, αλλά και ένας φιλανθρωπικός φορέας που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Οι δρομείς, από 3 έως 90 ετών, θα είναι ντυμένοι με στολές του Άη Βασίλη ή αν δεν διαθέτουν στολή, με ένα σκουφάκι και μία σφυρίχτρα που θα προμηθευτούν στην πλατεία, ενώ για τη συμμετοχή τους οι ενήλικες θα πρέπει να καταβάλουν ως αντίτιμο το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ σε κουμπαρά που θα υπάρχει στον χώρο εκκίνησης, του οποίου το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης.

Για το Levadia Santa Run επιλέχθηκε η πιο απλή διαδρομή χωρίς χρονομέτρηση, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες. Σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα είναι η κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς και ώρα εκκίνησης η 11η π.μ. Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν  απόσταση 2,5 χλμ. ακολουθώντας τη διαδρομή: Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς – πεζόδρομος Μπουφίδου – Γεωργαντά – Στρατηγού Ιωάννου – Δημ. Ανδρεαδάκη – Φίλωνος – Γεωργαντά – Στρατηγού Ιωάννου – Ελευθερίου Βενιζέλου – Κεντρική Πλατεία.

Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά  στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1WvZCrIG6kliy3lVdPQevUQNN-Tvoq2ktHq1m8pdLxAY/edit  και  την ημέρα της εκδήλωσης 29/12 μέχρι και 30 λεπτά πριν από την εκκίνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: Α. Χαιρόπουλος, τηλ. 6972 330320 και Χ. Πολατσίδης, τηλ. 6932 222453

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο