Τελευταία Νέα

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στο κέντρο της Λιβαδειάς. Τα γραφικά ξύλινα σπιτάκια στήνονται μέρα με τη μέρα στις γοητευτικές αυτή την εποχή όχθες της Ερκυνας πίσω από τις εγκαταστάσεις του παλιού ΚΤΕΛ.

Η χθεσινή βόλτα του viotiaplus.gr και το φωτορεπορτάζ διαπίστωσαν την εργώδη προσπάθεια της ειδικευμένης στη διοργάνωση εκδηλώσεων εταιρείας από τον Βόλο και μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι πράγματι η προσπάθεια κρίνεται καλή.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στο οποίο σημαντική συμβολή έχει, όπως πληροφορούμαστε, ο Εμπορικός Σύλλογος Λεβαδείας, αποτελεί ένα εγχείρημα να καταστεί η Λιβαδειά πόλος έλξης των επισκεπτών που θα αναζητήσουν αυθεντικούς προορισμούς για να περάσουν τις γιορτινές μέρες.

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, εκτός από τα ξύλινα σπιτάκια, έχουν προβλεφθεί χώροι αναψυχής και παιχνίδια για για τη διασκέδαση των παιδιών, που άλλωστε είναι η ψυχή κάθε επιτυχημένης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης. Η υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στο χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 έως τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.

Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να έχουν ένα σπιτάκι στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου. Ο Εμπορικός Σύλλογος θα διαθέσει 600 εισιτήρια ελεύθερης πρόσβασης στα παιχνίδια στα παιδιά οικογενειών που είναι δικαιούχοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λεβαδέων, ενώ τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης θα διατίθενται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Χαρούμενα Χριστούγεννα, Λιβαδειά!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο