Τελευταία Νέα

 

Δεύτερος σταθμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία ήταν ο Ορχομενός, φροντίζοντας στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης για ένταξη των πολιτών στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να στείλει μήνυμα νίκης  “όχι για ένα 6μηνο ή μία 4ετία” όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “αλλά για πολλά χρόνια ακόμη”.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τη μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και τον πρόεδρο και σημερινό πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο και καταλόγισε την πάγια αλλά ψευδή πεποίθηση του “ιδιοκτήτη της εξουσίας”… ο οποίος κατάφερε να υπερισχύσει σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις “ποντάροντας” στην επικοινωνιακή απομόνωση του αντιπάλου και στην εδραίωση ενός αντισύριζα μετώπου. “Στις 7 Ιουλίου δεν είχαμε μία απλή εναλλαγή πολιτικών δυνάμεων”  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας “είχαμε την παλινόρθωση ενός γνωστού συστήματος και μάλιστα με τους χειρότερους δυνατούς όρους”.

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα από την πολιτική τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία του Ορχομενού Βοιωτίας

 

Στην κατάμεστη κεντρική πλατεία του Ορχομενού, σημαντική ήταν η παρουσία αγροτών της περιοχής, οι οποίοι και έθεσαν τα χρόνια προβλήματα αλλά και τους προβληματισμούς τους για την ολισθηρή πορεία του πρωτογενούς τομέα.

Ολόκληρη η απάντηση του πρώην Πρωθυπουργού

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα κατά την περιοδεία του στη βοιωτική επικράτεια ήταν πέραν της Βοιωτής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτας Πούλου και του πρώην βουλευτή Νίκου Θηβαίου, παλιοί και νέοι βουλευτές του κόμματος της Στερεάς. Γιάννης Σαρακιώτης από Φθιώτιδα, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Γιώργος Ακριώτης και Τάσος Πρατσόλης από Εύβοια. Ενώ, το λόγο πήραν και οι δύο πρώην Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και Σταύρος Αραχωβίτης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο