Τελευταία Νέα

Στις 7 Ιουλίου δεν είχαμε εναλλαγή κομμάτων στην εξουσία, αλλά παλινόρθωση ενός πολιτικο-οικονομικο-μιντιακού κατεστημένου, του ίδιου που χρεοκόπησε την Ελλάδα και που έχει πάλι τις τύχες της στα χέρια του, είπε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λιβαδειά, υψώνοντας ακόμη περισσότερο τους τόνους στην πολυεστιακή πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών.

Στη συνάντησή του με πολίτες σε κεντρική καφετέρια της πόλης και στη σύντομη εισαγωγή του, ο τέως πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της πολιτικής της κυβέρνησής του από τα πιο μικρά ως τα πιο μεγάλα ζητήματα που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη χώρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στους οπαδούς του ότι η διεύρυνση του κόμματος δεν περνάει από τον εύκολο δρόμο του “ελάτε να γραφτείτε”, αλλά από τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους πολίτες. Σε αυτό το πλαίσιο αναφέρθηκε στη νέα σημαντική πρωτοβουλία για τη ψηφιακή πλατφόρμα που εγκαινίασε ο ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε μαζική και νεανική συμμετοχή για τη δημιουργία του κόμματος  της νέας εποχής.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού για τα δύο μεγάλα ζητήματα της Συμφωνίας των Πρεσπών και το προσφυγικό/μεταναστευτικό, ο κ. Τσίπρας δεν βρήκε λάθη στην πολιτική της κυβέρνησής του. Αντίθετα κατηγόρησε τη ΝΔ για λαϊκισμό συμπληρώνοντας εν όψει των αντιδράσεων ότι ήταν αναμενόμενο να παγιδευτεί ο Κ. Μητσοτάκης  στις ίδιες τις προεκλογικές μικροπολιτικές εξαγγελίες του για την απόσπαση λίγων ψήφων.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το”παρών” όλοι οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ της Λιβαδειάς και της Στερεάς Ελλάδας, ενώ σύντομη συνομιλία είχε  και με τον δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα.

Ο Ορχομενός και η Θήβα είναι οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στη Βοιωτία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο