Τελευταία Νέα

Συνάντηση με τον δήμαρχο Λεβαδέων Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν την Παρασκευή τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Επαρχίας Λιβαδειάς, με στόχο την ενημέρωσή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι τους.

Πιο συγκεκριμένα, ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου να τροποποιηθεί η πρόβλεψη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου με την οποία απαγορεύεται η χωροθέτηση επαγγελματικών εργαστηρίων εντός του ορίου του σχεδίου πόλεως της Λιβαδειάς, ώστε να καταστεί δυνατή η χωροθέτηση εντός του ορίου του σχεδίου όσων κατηγοριών επαγγελματικών εργαστηρίων δεν δημιουργούν οχλήσεις και δεν επιβαρύνουν με τη λειτουργία τους το αστικό περιβάλλον. Επίσης, ζήτησαν στήριξη στην αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού από επαγγελματίες που δεν διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος για να προστατευθούν οι κλάδοι των ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, ψυκτικών κ.λπ.  Τέλος, κατέθεσαν γραπτό υπόμνημα με το οποίο στηρίζουν τη διοργάνωση της πολιτιστικής εκδήλωσης με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς στις 26 Οκτωβρίου 2019.

Ο κ. Ταγκαλέγκας διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα καταβάλει  προσπάθεια για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και ζήτησε την ανάληψη κοινών δράσεων με στόχο την τόνωση της επιχειρηματικής δράσης και την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο