Τελευταία Νέα

Συνάντηση στη Λιβαδειά είχαν σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας,  Κωνσταντίνος Μπακομήτρος, ο πρόεδρος του δ.σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Θεόδωρος Δημόπουλος και η εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία στη Στερεά Ελλάδα Βασιλική Λάσπη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του φορέα, περιέγραψαν τη λειτουργία των τριών αποκεντρωμένων μονάδων κοινωνικής φροντίδας, σε Λαμία, Δομοκό και Βαθύ Αυλίδας, οι οποίες λειτουργούν υπό την διοικητική εποπτεία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Παράλληλα, έγινε μνεία στην έως τώρα αγαστή συνεργασία των δύο φορέων η οποία και επιστεγάστηκε με το μνημόνιο συνεργασίας που συνυπογράφηκε στις 16-02-2018 μεταξύ του τέως Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και του  Θεόδωρου Δημόπουλου, αλλά και την ανακαίνιση και αποκατάσταση χώρων του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας στη Λαμία (πρώην Ορφανοτροφείου Αρρένων Λαμίας) που υλοποιήθηκε μέσα στο 2018.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε η βούληση των δύο φορέων για ανάπτυξη της συνεργασίας στην κατεύθυνση αξιοποίησης μελλοντικών δυνατοτήτων, με απώτερο σκοπό την προαγωγή και προώθηση πρωτοβουλιών που έχουν εστίαση στα άτομα με αναπηρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο