Τελευταία Νέα

Τα υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Λιβαδειά είχαν βάλει στόχο δυο αλλοδαποί με «αδυναμία» στο αλκοόλ και, μέσα σε ένα πρωινό, έκλεψαν συνολικά 18 μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά από τρία μαγαζιά! Η τρίτη κλοπή, όμως, ήταν και η τελευταία.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο ενός από τα υποκαταστήματα την στιγμή που έκλεβαν επτά φιάλες με αλκοολούχα ποτά και τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας στο κατάστημα έναν σάκο που περιείχε τα κλοπιμαία. Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 54χρονος, ο οποίος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος μαζί με έναν ακόμα συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, είχαν «επισκεφθεί» νωρίτερα διαδοχικά άλλα δύο υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας και είχαν κλέψει άλλες 11 φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά!

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του συνεργού του και για να διαπιστωθεί αν έχουν ξαφρίσει και άλλα σούπερ μάρκετ στη Λιβαδειά ή και σε άλλες περιοχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο