Τελευταία Νέα

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας και Κτηματολογίου Κυκλάδων  Κωνσταντίνο Ζαφείρη ζήτησε και είχε ο δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, στην οποία παρευρέθηκε και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γεώργιος Ζιώγας. Αφορμή η απόφαση της Κοινοπραξίας για την παύση της λειτουργίας του Γραφείου Ενημέρωσης του Κτηματολογίου στη Λιβαδειά από την 28η Αυγούστου 2019.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με αυτή την απόφαση δεδομένου ότι η διακοπή λειτουργίας του Γραφείου στη Λιβαδειά επιβαρύνει με επιπλέον μετακινήσεις τους κατοίκους των Δήμων Λεβαδέων, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και Ορχομενού, οι οποίοι εξυπηρετούνταν επίσης από το Γραφείο της Λιβαδειάς.

Ακόμη επισήμανε στον κ. Ζαφείρη ότι η παράταση υποβολής δηλώσεων και η μέχρι σήμερα μικρή προσέλευση των κατοίκων των Δήμων για υποβολή δηλώσεων καθιστά απαραίτητη την επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης στη Λιβαδειά,  για να συνεχιστεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες του κτηματολογίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο