Τελευταία Νέα

Default Placeholder

Την Κυριακή 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά το Κύπελλο Ελλάδος Αεροβικής Γυμναστικής, με την παρουσία 370 αθλητριών
από όλους τους συλλόγους της Ελλάδας, που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, τον Δήμο Λιβαδειάς και τον
ΑΚΟΛ.

Την παράσταση έκλεψε η Ελληνίδα αθλήτρια Διαμαντή Βασιλεία Φαίδρα, του συλλόγου Ο.Γ.ΗΡΑ, που συγκέντρωσε 20.600 βαθμούς, ενώ και οι αθλήτριες του ΑΚΟΛ έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η αθλήτρια Πετρίδου Χαρά κατέκτησε την 2η θέση στο ατομικό παγκορασίδων 2014, συγκεντρώνοντας 16.483 βαθμούς και η Δάφνη Νεφέλη την 8η θέση με 12.600 βαθμούς. Η Μπολοβίνη Άρτεμις στο ατομικό κορασίδων 2010 κατέκτησε την 8η θέση με 12.650 βαθμούς, ενώ στο ατομικό παγκορασίδων η Δάφνη Εριφύλη Ζαχαρούλα με 12.900 κατέκτησε την 22η θέση και η Γούλα Σωτηρία την 28η θέση με 11.267.

Στην πεντάδα κορασίδων αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Βαλασκοπούλου Παναγιώτα, Περγαντά Ασημίνα, Καλλιαντάση Ηλιάνα, Οικονόμου Ευφροσύνη Ιωάννα, Πούλου Γλαύκη, οι οποίες συγκέντρωσαν 13.550 βαθμούς και κατέκτησαν την 6η θέση.
Η ομάδα 1 στο aerocompo αναδείχτηκε χρυσή ομάδα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τις αθλήτριες του ΑΚΟΛ Σανιδά Κωνσταντίνα, Καράντζαλη Ολυμπία, Ευταξία Χαραλαμπία, Κιούση Ιωάννα, Καραμπέτσου Αθανασία, Παπαθανασίου Μαρία Ηλιάνα, Μόσχου Ιωάννα, Μωραΐτη Παρασκευή.
Η ομάδα 2 στο aerocompo αναδείχτηκε αργυρή ομάδα και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με τις αθλήτριες: Μπασούλου Ευαγγελία, Μίχου Ελένη, Γκικοπούλου Γεωργία, Νταλιάνη Ευαγγελία, Γέρου Παναγιώτα Μαρία, Ευταξία Αικατερίνη, Βεσκούκη Σπυριδούλα, Σανιδά Ρηγίνα, Μίχου Πολυδώρα, Νικολάου Λυδία, Παπαϊωάννου Μαρία.
Τέλος, στο προαγωνιστικό αγωνίστηκαν οι μικρές αθλήτριες του ΑΚΟΛ, Παπαϊωάννου Αθηνά, Γεωργαρα Αναστασία, Πεσλή Μαρίνα, Ιωάννου Μαριάννα και Βάγκου Ελένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο