Τελευταία Νέα

 

Αναφορά για τις λυκειακές τάξεις στο Κυριάκι κατέθεσε στο κοινοβούλιο ο βουλευτής Βοιωτίας με το ΚΙΝΑΛ Γ. Μουλκιώτης. Ο κ. Μουλκιώτης επισημαίνει ότι η  απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να μη συμπεριληφθούν οι λυκειακές τάξεις του Κυριακίου Βοιωτίας στα εγκεκριμένα ολιγομελή τμήματα ομάδων προσανατολισμού για το σχολικό έτος 2019 – 2020 έχει προκαλέσει μαζική κινητοποίηση και μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της κωμόπολης.

Οι φορείς έχουν αποστείλει έγγραφο που υπογράφεται από τους υπευθύνους των Συλλόγων Γονέων Γυμνασίου & Λυκειακών Τάξεων, Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κυριακίου Βοιωτίας, των άλλων συλλόγων και τον προέδρο και το Δ.Σ. της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου Βοιωτίας. Στο έγγραφο οι κάτοικοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζονται για μια ακόμα φορά οι λόγοι για του οποίους αιτιολογημένα επιβάλλεται η λειτουργία των Λυκειακών τάξεων του Κυριακίου Βοιωτίας αλλά και οι αρνητικές συνέπειες που μπορεί να επιφέρει η βεβιασμένη απόφαση.

Ο κ. Μουλκιώτης ζητάει από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων την άμεση αντιμετώπιση και τη θετική επίλυση του αιτήματος.

One thought on “Μουλκιώτης για τις λυκειακές τάξεις στο Κυριάκι

  1. Ο/Η LEODIA λέει:

    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΗΤΥΛΙΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ Δ.Κ. ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ 3ΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕ 4Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΗΤΥΛΙΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΑΦΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ, ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΗΤΥΛΙΝΑΙΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο