Τελευταία Νέα

Δύο αρκετά σημαντικά θέματα στη διαδικασία των εκλογών υπέπεσαν στην αντίληψη του viotiaplus.gr χωρίς αυτή τη στιγμή να μπορεί να γίνει εκτίμηση της συγκεκριμένης βαρύτητάς τους.

  1. Στο εκλογικό τμήμα του 7ου Δημοτικού Σχολείου πληροφορούμαστε ότι δημιουργήθηκε ζήτημα με μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

2. Πιο σοβαρό το περιστατικό στο 1ο Δημοτικό  όπου η ξαφνική άφιξη με αυτοκίνητα μιας μεγάλης παρέας ρομά ψηφοφόρων με τη συνοδεία δύο ατόμων (ο ένας ήταν ο Αγγελόπουλος, υποψήφιος της παράταξης Πούλου) από αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίχτηκε ότι τους ενεχείριζαν ψηφοδέλτια. Μεταξύ των παρόντων μαρτύρων ήταν και η σύζυγος του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Ταγκαλέγκα Μαρία Λιάκου καθώς και υποψήφιοι του συνδυασμού του που κάλεσαν την αστυνομία και της παρέδωσαν βίντεο. Η αστυνομία κινήθηκε ταχύτατα και διαλεύκανε την υπόθεση βρίσκοντας τα δύο πρόσωπα. Τον Αγγελόπουλο και τον συνοδό του επισκέφθηκε ο Γιάννης Ταγκαλέγκας στο αστυνομικό τμήμα και τους είπε να θεωρήσουν το περιστατικό λήξαν για να μην αμαυρωθεί το ήπιο και πολιτισμένο κλίμα που διεξήχθη φέτος ο προεκλογικός αγώνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο