Τελευταία Νέα

Την κεντρική της ομιλία, εν όψει των περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου, έκανε σήμερα η Κατερίνα Μπατζελή στη Λιβαδειά. Στην αρχή του πεζόδρομου και μπροστά στους συγκεντρωμένους  φίλους του συνδυασμού “Πατρίδα μας η Στερεά”, η κυρία Μπατζελή ζήτησε αυτονομία της περιφερειακής διοίκησης από την κεντρική εξουσία και κατέθεσε ολοκληρωμένο, όπως είπε, πρόγραμμα για τη Βοιωτία.

Οι κύριοι άξονες του μελετημένου και κοστολογημένου, πάντα σύμφωνα με την κυρία Μπατζελή, προγράμματος αφορούν την Κωπαΐδα, το βιομηχανικό σεληνιακό τοπίο της περιοχής Οινοφύτων – Σχηματαρίου, τον οδικό άξονα Θήβας – Λιβαδειάς και τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Σε παράπλευρες δράσεις αναφέρθηκε στην ιστορικότητα της Βοιωτίας και στην ανάγκη ανάδειξης των μνημείων της, στην έλευση του φυσικού αερίου στις πόλεις της κ.ά., ενώ καταλόγισε ευθύνες στον κ. Μπακογιάννη και στη διοίκησή του για τις πολλές ανακοινώσεις αλλά τα λίγα έργα κατά την περασμένη πενταετία.

Η κ. Μπατζελή είπε ότι είναι καιρός να ανταποδώσει την αγάπη που από τον λαό της Στερεάς έχει εισπράξει κατά τη διάρκεια των πολλών πολιτικών αξιωμάτων που έχει αναλάβει και εμφανίστηκε αισιόδοξη δίνοντας ραντεβού με τη νίκη στις 26 Μαΐου και στις 2 Ιουνίου.

< img class="aligncenter size-full wp-image-29767" src="https://viotiaplus.gr.185-138-42-70.linuxzone138.grserver.gr/wp-content/uploads/2019/05/47-IMG_6201.jpg" alt="" width="1280" height="854" />

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο