Τελευταία Νέα

Τα πρόσωπα που ζητούν την ψήφο μας διαδραματίζουν σε αυτές τις εκλογές πολύ σημαντικό ρόλο. Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού, αλλά και η ιδιοτυπία των τοπικών εκλογών κάνουν τις πολιτικές γραμμές αχνές και έρχονται στο προσκήνιο οι άνθρωποι. Αλλωστε κανένας σχεδιασμός και καμιά πολιτική κατεύθυνση δεν είναι δυνατόν να παραμείνουν ανεπηρέαστα από τους ανθρώπους που καλούνται να την υλοποιήσουν.

Το viotiaplus.gr, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα των καιρών, φωτίζει τα πρόσωπα τα οποία διεκδικούν την προτίμησή μας μέσα από συνεντεύξεις για τα φλέγοντα ζητήματα της πόλης και της περιφέρειας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την προσωπικότητα των υποψηφίων, έχοντας τη βαθιά πεποίθηση ότι είναι ένα από τα σοβαρότερα κριτήρια που πρέπει να λάβει υπόψη του ο ψηφοφόρος πριν από την τελική του απόφαση.

Η δημιουργία της στήλης “Πρόσωπα –  Εκλογές 2019” που βλέπετε στο screenshot (κάτω ακριβώς από το VIOTIAPLUS.gr) θα σας βοηθήσει με ένα κλικ να βρείτε συγκεντρωμένες αυτές τις συνεντεύξεις, που με τη σειρά τους θα σας βοηθήσουν στην τελική σας επιλογή. Πατήστε το “Πρόσωπα –  Εκλογές 2019”,  ώστε η ενημέρωσή σας να είναι πλήρης. Εναλλακτικά πατήστε εδώ: https://viotiaplus.gr.185-138-42-70.linuxzone138.grserver.gr/archives/category/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο