Τελευταία Νέα

Σε μια μεγάλη για τα δεδομένα της εποχής συγκέντρωση μίλησε στον ανοιχτό χώρο μπροστά στο Συνεδριακό της Λιβαδειάς ο υποψήφιος δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας. Μετά το τέλος της ομιλίας του παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Συμφωνία Προοπτικής. Ολόκληρη η ομιλία του κ. Ταγκαλέγκα.

Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτή τη μεγαλειώδη παρουσία σας.

Είναι πράγματι συγκινητικό, με γεμίζει χαρά, με κουράγιο και με αισιοδοξία.

Η εμπιστοσύνη σας με τιμά βαθύτατα.

Φίλες και Φίλοι,

Η σημερινή συγκινητική σας παρουσία με καθιστά ωστόσο και υπόλογο και υπεύθυνο απέναντί σας. Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας για τον Δήμο μας και υπεύθυνος, να μπορέσω να οικοδομήσω την πολιτική μου πρόταση για τον Δήμο με τους συνεργάτες μου.Όλοι εσείς σήμερα, παλαιοί και νέοι φίλοι, παλαιοί και νέοι γνώριμοι, μου δίνετε δύναμη στην προσπάθεια που ξεκινάμε για μια νέα Συμφωνία Προοπτικής των πολιτών με τον Δήμο μας. Και στέλνετε ένα μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες. Ότι  από σήμερα, τίποτα δε θα είναι το ίδιο στα δημοτικά μας πράγματα.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όταν λέμε ότι ζούμε, δουλεύουμε, προερχόμαστε από τη Λιβαδειά, δεν δηλώνουμε απλώς τον τόπο της κατοικίας μας, Πιστεύω ότι όλοι μας δηλώνουμε την υπερηφάνεια μας ότι ζούμε σε έναν από τους πιο όμορφους δήμους της περιφέρειας, αν όχι της χώρας.  Μια περιοχή που έχει ταυτιστεί από αρχαιοτάτων χρόνων με την αστική και φυσική ομορφιά, με ιστορία, κύρος και το ειδικό βάρος του ονόματός της,

Όσοι γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε ή και ήρθαμε αργότερα, για να στεγάσουμε τα όνειρά μας σε αυτό τον μαγευτικό  τόπο, διαπιστώνουμε ολοένα ότι η σημερινή εικόνα του Δήμου μας δεν συμβαδίζει με αυτή του ονόματός του. Η ποιότητα ζωής μας έχει σαφέστατα υποβαθμιστεί. Πολλά σημεία της πόλης αλλά και των χωριών μας παρουσιάζουν εγκατάλειψη. Η καθαριότητα, το πράσινο, το οδικό δίκτυο, η εξυπηρέτηση των πολιτών γενικότερα, δεν είναι πλέον, στο επίπεδο που μας αρμόζει Η αρχοντική φυσιογνωμία της πόλης μας, που αποτυπώνεται στην ιστορία της, αλλά και σε αυτό το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον, είναι πλέον μία ανάμνηση του παρελθόντος.

« Όταν συνηθίσεις την ασχήμια, σημαίνει ότι έχεις γίνει μέρος της» έλεγε ο μεγάλος Μάνος Χατζηδάκης

Και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να αποφύγουμε, αυτό προσπαθούμε να αποτρέψουμε. Αυτό επιδιώκουμε να πετύχουμε, να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά! Να επανεκτιμήσουμε την ομορφιά του φυσικού μας τοπίου. Να ξαναγίνουμε υπερήφανοι για την ιστορική μας διαδρομή, Να αποκτήσει και πάλι, ουσία και νόημα ότι είμαστε περήφανοι που κατοικούμε στο Δήμο Λεβαδέων.

Φίλες και φίλοι

Ο νέος εκλογικός νόμος που τέθηκε σε ισχύ στην τοπική αυτοδιοίκηση επιφέρει ακόμα περισσότερα προβλήματα στη λειτουργία αλλά και για το αύριο του Δήμου μας. Θα επιδιώξουμε συνεργασίες και συνθέσεις για το καλό του Δήμου μας. Στόχος μας δεν είναι να γκρεμίσουμε ότι έχει γίνει,   αλλά ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ! Δεν Ακυρώνουμε! ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ! Δεν Διαιρούμε! ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΜΕ!Με ΙΔΕΕΣ, ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! ΜΕ ΟΡΕΞΗ, ΜΕ ΦΡΕΣΚΑΔΑ! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ! – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ! ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ !

Ενώνοντας  πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, γιατί η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πάνω από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές. Ο κάθε ένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές!

Εγώ δεν το κρύβω, προέρχομαι από τον χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς, Αλλά σήμερα, δεν απευθύνομαι μόνο σε αυτό τον χώρο, και είμαι υπερήφανος που καταφέραμε στην κίνησή μας να μετέχουν συμπολίτες μας, με διαφορετική πολιτική προέλευση! Γιατί δεν ερχόμαστε να υπηρετήσουμε μία παράταξη, αλλά να υπηρετήσουμε το Δήμο μας! με ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Φίλες και φίλοι

Η υλοποίηση του οράματός μας προϋποθέτει ορισμένες βασικές αρχές,

οι οποίες θα περιχαρακώνουν την πολιτική μας και θα προσδιορίζουν τον τρόπο της καθημερινής μας δράσης αφ’ ενός και θα αποτελούν το πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα κινείται το πρόγραμμά μας, αφ’ ετέρου. Η Αλήθεια,  η Εντιμότητα και η Ηθική αποτελούν για μας αναγκαία στοιχεία της καθημερινής μας δραστηριότητας. Η αλήθεια στις μέρες μας είτε παραποιείται, είτε ανερυθρίαστα αντικαθίσταται από το ψεύδος. Η εντιμότητα θεωρείται πια αδυναμία και μερικές φορές αρνητικό σημείο αναφοράς κατά την αξιολόγηση των προσώπων Η ηθική ερμηνεύεται ως στοιχείο αναχρονισμού και καθυστέρησης, έχει σχεδόν σβηστεί από το λεξιλόγιο των κρατούντων. Για μας αποτελεί επιβεβλημένο καθήκον να δώσουμε και πάλι περιεχόμενο στις έννοιες αυτές.

   Γιατί η αλήθεια προάγει την εμπιστοσύνη, η εμπιστοσύνη επιτρέπει την επικοινωνία, η επικοινωνία διευκολύνει τη συνεργασία, που είναι αναγκαία για την επιτυχία. Η συνεργασία όμως για να είναι αποδοτική, χρειάζεται εντιμότητα και ηθική.

 

Με αυτές τις βασικές προϋποθέσεις μπορούμε να εξασφαλίζουμε την Διαφάνεια τόσο στη λήψη των αποφάσεων, όσο και στην οικονομική διαχείριση.

 

Ο έλεγχος των δαπανών και η νομιμότητα των αποφάσεων που αναφέρονται σε αυτές, αποτελεί για μας αυτοσκοπό να διασφαλίζονται σε μόνιμη βάση. Έτσι μπορούμε, έχοντας ενήμερο τον πολίτη, να εξασφαλίσουμε την Ενότητα των πολιτών. Αμφισβητήσεις, διλήμματα ή πολιτικές που αντιστρατεύονται την ενότητα και στοχεύουν στην εξυπηρέτηση προσωπικών ή άλλων συμφερόντων δεν μας ταιριάζουν.

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους Νέους και στις Νέες και τους καλούμε κοντά μας, ισότιμα να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια.  Η νεολαία μας, είναι στριμωγμένη στο περιθώριο, αμήχανος θεατής της κρίσης που καλλιεργούν ή αναπαράγουν κάποιοι, οι οποίοι φαίνεται ότι αδιαφορούν για το αύριο αυτού του τόπου. Έχουν άποψη, έχουν διάθεση για δουλειά. Χρειαζόμαστε το δικό τους αδιάφθορο στίγμα, τη δική τους ορμή για να γκρεμίσουμε κάθε τι κακό και μαζί με την εμπειρία μας να κτίσουμε το καινούργιο, εφ’ όσον έτσι ή αλλιώς σ’ αυτούς θα παραδώσουμε την σκυτάλη. Εμείς δεν ψάχνουμε να βρούμε ρόλο για τους νέους και τις νέες μας, όπως ενδεχομένως κάνουν άλλοι, που αποφεύγουν να κοιτάξουν στα μάτια την Νεολαία και προσπαθώντας να πουλήσουν τον μανδύα του προοδευτισμού, τους θέλουν στο προσκήνιο, αλλά μέσα στα δικά τους κομματικά καλούπια, αφοσιωμένους και πιστούς στα κομματικά τους κατεστημένα και απόλυτα ελεγχόμενους. Για εμάς είναι αυτονόητη, και η αξία και οι δυνατότητες προσφοράς της Νεολαίας μας στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου.

 Νοιαζόμαστε ιδιαίτερα για την Τρίτη Ηλικία.  Τους συμπολίτες μας, που τόσα πολλά προσέφεραν σε τούτο τον τόπο και καταξιώθηκαν στην κοινωνία με τον κόπο τους και την προσωπικότητά τους, δεν τους θυμόμαστε μόνο για να βγάζουμε προεκλογικές φωτογραφίες, γιατί δήθεν ενδιαφερόμαστε για αυτούς. Ενδιαφερόμαστε και συνεργαζόμαστε αδιάκοπα μαζί τους, δημιουργούμε μαζί με αυτούς κίνητρα ζωής και δράσης, κερδίζουμε από την σοφία τους και την εμπειρία τους. Κερδίζουμε εμείς, ίσως περισσότερα από όσα μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς.

Η Ενότητα θα ενισχύεται καθημερινά από την συνεργασία μας με τους οργανωμένους φορείς και εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων, γιατί εκεί είναι το εργαστήρι, όπου συλλέγονται τα προβλήματα, αναπτύσσεται ο πρώτος προβληματισμός και ο διάλογος, αναλύονται οι επιλογές, επιλέγονται οι λύσεις και εκφράζονται οι ελπίδες.

Η Εκκλησία, το Επιμελητήριο, το Σωματείο, ο Επιστημονικός Σύλλογος και φυσικά τα Κόμματα διαθέτουν μεγάλη δύναμη παρέμβασης.

Τη δύναμη αυτή την χρειαζόμαστε.

Οι όποιες ιδεολογικές ή άλλες διαφορές μετατρέπονται σε γόνιμο διάλογο και όχι σε στείρα αντιπαράθεση.

Αυτή πρέπει να είναι η ‘’ιδεολογία’’ της αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα:

Με την Εκκλησία η συνεργασία μας θα αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο και δεν θα περιορίζεται μόνο σε καλές δημόσιες σχέσεις.  Αναγνωρίζουμε το μεγάλο έργο της Εκκλησίας μας για την στήριξη των εχόντων ανάγκη Δημοτών μας και ευρύτερα σε ολόκληρο τον Νομό Βοιωτίας. Η συνεργασία μας, θα απαντά σε αυτές τις κοινές ανησυχίες. Η στήριξη του έργου της επιστρέφει πολλαπλάσια στους Δημότες και μάλιστα σε πολύ ευαίσθητους τομείς. Γνωρίζουμε όλοι καλά, το διαχρονικά σημαντικό έργο της Εκκλησίας, τόσο υπό την πνευματική ηγεσία του σημερινού Αρχιεπισκόπου κκ. Ιερωνύμου, όσο και υπό τον σημερινό Επίσκοπο Θηβών & Λεβαδείας κκ. Γεώργιο και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε επ’ ωφελεία των δημοτών μας.

 

Το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος και οι ιδέες των μελών τους αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής, τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση των δράσεών μας. Δεν είναι η τυπική αναγνώριση του συμβουλευτικού τους ρόλου, όπως αναγνωρίζεται από το θεσμικό πλαίσιο. Πρωτίστως είναι η αναγνώριση της συνεισφοράς τους στις προσπάθειες για την οικονομική και κοινωνική αναβάθμιση της ζωής των δημοτών μας.

Το Εργατικό Κέντρο, τα Σωματεία και οι Επιστημονικοί Σύλλογοι & Φορείς αποτελούν για μας το βασικό εργαστήρι προβληματισμού, κατάθεσης ιδεών, επεξεργασίας προτάσεων και διαλόγου που ενδυναμώνουν τις σχέσεις με την Αυτοδιοίκηση και τους λειτουργούς της και προκαλούν αποφάσεις που απαντούν άμεσα στα προβλήματα των πολιτών.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι έχουν άποψη, για την ενσωμάτωση της συνολικής πολιτιστικής κληρονομιάς μας στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του Δήμου μας, ώστε επί τέλους σύντομα αυτή η πολιτιστική κληρονομιά να καταστεί βασικός μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής μας

Με τα Κόμματα και τους Πολιτικούς μας δεν μας χωρίζει τίποτα.

Τα κόμματα αποτελούν ουσιαστικά συστατικά της Δημοκρατίας μας και δεν ξεχνάμε ότι, οι πολιτικοί μας εκλέγονται από τους πολίτες.

Τιμούμε τον ρόλο τους.

Συνεργαζόμαστε μαζί τους, γιατί έτσι επιβάλει το συμφέρον των Δημοτών αλλά και του Δήμου. Οι ρόλοι είναι διακριτοί και πρέπει να είναι διακριτοί. Για όλους όμως εμάς προέχει η ‘’Ιδεολογία της Αυτοδιοίκησης’’ και αυτήν φιλοδοξούμε να υπηρετήσουμε. Κάποιοι ενδεχομένως θα ενοχληθούν από την άποψη αυτή ή θα την θεωρήσουν υποκριτική. Εμείς όμως έχουμε αποδείξει ότι, σεβόμαστε και συνεργαζόμαστε με όλους, όσους μπορούν και θέλουν να είναι χρήσιμοι για την τοπική κοινωνία. Κάποιοι άλλοι, επιλέγουν άλλου είδους συνεργασίες με τα κόμματα και τους πολιτικούς.

 

Φίλες και φίλοι

Μαζί με τους πολίτες και με κάθε οργανωμένη έκφρασή τους, διαμορφώνουμε το πρόγραμμα δράσης μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο και ευρωπαϊκό δήμο, έναν δήμο καινοτόμο, « έξυπνο » και καθαρό που θα βάζει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τον Άνθρωπο. Γι’αυτό και διαμορφώσαμε ένα συνδυασμό από ενεργούς πολίτες. Με ξεχωριστή εκπροσώπηση της νεολαίας και των τοπικών συλλογικοτήτων. Με επιστήμονες, με τεχνοκράτες, με ανθρώπους του πολιτισμού, του αθλητισμού, της αλληλεγγύης, της επιχειρηματικότητας, της παραγωγής. Άνθρωποι γεμάτοι ελπίδα και όνειρα για την ζωή. Για την πόλη μας, για τα χωριά μας.

Βάζοντας το εγώ κάτω από το εμείς!

Έχοντας την όρεξη να δημιουργήσουν, να διεκδικήσουν και να αγκαλιάσουν την αυτοδιοίκηση ως παιδί τους και τον συνάνθρωπο ως οικογένεια τους. Η ανακοίνωση των υποψηφίων μας σήμερα επιχειρεί να αναδείξει τις δημιουργικές δυνάμεις που διαθέτει ο Δήμος μας. Να συνδυάσει το έμπειρο και το δοκιμασμένο,  με το νέο και το ορμητικό. Να δείξει σε όλους τους συμπολίτες ότι είμαστε αποφασισμένοι να σχηματίσουμε έναν συνδυασμό νίκης, που δεν βασίζεται σε περιστασιακές συμμαχίες, ή σε λυκοφιλίες, ή σε ένα αλισβερίσι για τη διανομή ρόλων και θέσεων.

Όλοι εμείς που συμμετέχουμε σ’ αυτή την παρέμβαση στα αυτοδιοικητικά πράγματα, δεν δικαιούμεθα ούτε διεκδικούμε κάτι περισσότερο από τους άλλους πολίτες. Το μερίδιό μας από την κοινωνία που οραματιζόμαστε, πρέπει και θα είναι το ίδιο με εκείνο του κάθε πολίτη.

 

Δείτε και τους υποψηφίους που παρουσιάστηκαν χθες.

 

 

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                        

 

  • ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
  • ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ                               

 

 

  • ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΓΩ (ΜΑΡΙΕΤΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ       
  • ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

 

                                                                                                              

 

 

  • ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ                   

 

  • ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΕΗ                                               

 

 

  • ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ

 

  • ΙΑΤΡΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ                                        

                                                                                                                                                                  

                                       

 

  • ΓΙΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ           

 

  • ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

 

    

 

 

  • ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ                                                          
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
  • ΜΕΛΟΣ  Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 

 

 

  • ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ       

 

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
  • ΜΕΛΟΣ   Δ.Σ. Ε.Σ.Ε.Ε.
  • ΜΕΛΟΣ   Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ          

                                                                                                             

 

 

  • ΚΑΡΑΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΦΙΛΙΩ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝ

 

  • ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

 

  • ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  • ΤΕΛΟΙΟΦΟΙΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

  • ΚΙΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΙΤΣΑ) του ΛΟΥΚΑ

 

  • ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΡΙΑ

 

 

  • ΚΑΡΑΒΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΛΙΑ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ  

 

  • ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

 

 

  • ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

  • ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  • ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

                                                                                                              

 

 

  • ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

 

 

 

  • ΛΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

  • ΦΥΣΙΚΟΣ

 

 

  • ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  • ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΤΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

  • ΚΑΤΟΧΟΣ  2 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ

 

 

  • ΜΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΞΕΝΟΦΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

 

 

  • ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ   

 

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ   

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

    

 

 

  • ΜΑΜΟΥΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

  • ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
  • ΜΕΛΟΣ   Ο.Ν.Ν.Ε.Δ.

 

 

  • ΝΤΑΝΤΟΥΜΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

  • ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
  • ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ   Α.Μ.Ε.Α. (ΑΝΑΠΤΥΞΗ)
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  Α.Μ.Ε.Α. Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ  (ΕΣΑΜΕΑ)
  • ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  • ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

 

 

  • ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΙΩΑΝΝΗ
  • ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  • ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

 

 

 

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ (ΦΑΝΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  • ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  • ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε. (ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)
  • ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ‘’Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ’’

 

 

  • ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑΣ του ΗΛΙΑ

 

  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  • ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

 

 

  • ΡΑΠΤΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ) του ΙΩΑΝΝΗ

 

  • ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ (SPA)
  • ΜΕΛΟΣ  Δ.Σ. ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
  • ΜΕΛΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

  • ΣΑΚΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

 

 

  • ΣΦΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

  • ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ   Δ.Ε.Υ.Α.Λ.
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

 

  • ΣΚΑΛΙΓΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

 

  • ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ

 

 

  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

  • ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  • ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

 

 

  • ΤΑΜΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

 

                                                                                                             

 

 

  • ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                                   

 

  • ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ
  • ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
  • ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

 

 

  • ΤΖΕΡΕΜΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

  • ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
  • ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

                                                                                                             

 

 

  • ΤΥΜΠΛΑΛΕΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΟΤΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
  • ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ  ΟΤΕ

 

                                                                                                             

 

 

  • ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

  • ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ  Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 

 

  • ΜΙΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ

 

  • ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ  Orion Travel
  • ΜΕΛΟΣ  Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  • ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

  • ΜΠΑΜΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

 

 

  • ΚΟΤΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  • ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΑΥΛΕΙΑΣ

 

  • ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Τ.Κ. ΔΑΥΛΕΙΑΣ

 

 

  • ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ                                                      

 

  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ                        

 

 

  • ΜΥΘΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΒΙΚΥ)

 

  • ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

                                                                                                             

 

 

  • ΣΑΓΙΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ   Σ.Ε.Κ.Α.
  • ΤΑΜΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ

 

 

  • ΛΥΤΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  • ΓΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΑΤΡΟΣ

 

 

                                                                                                              

 

 

  • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

  • ΜΕΤΑΛΙΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

                                                                                                              

 

 

  • ΤΖΕΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

    • ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
    • ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ
    • ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

 

                                                                                                                          

 

  • ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  • ΑΓΡΟΤΗΣ

 

 

 

  • ΦΟΡΤΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

  • ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

 

  • ΜΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΠΛΙΤΣΗ( ΣΥΜΕΩΝ)

 

  • ΛΟΓΙΣΤΗΣ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
  • ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
  • ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο