Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του 12χρονου αγοριού που πνίγηκε ενώ έτρωγε λουκάνικο, εξέδωσε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στο σπίτι και κατάφεραν να βοηθήσουν τον μικρό να αισθανθεί καλύτερα και να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί πέθανε.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου:
«Σας ενημερώνουμε ότι, κατά την γενική εφημερία του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, στις 31 Μαρτίου 2019, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Παιδιατρικής του Νοσοκομείου, αγόρι ηλικίας 12 χρόνων, με αρχικά Χ.Ν. Το αγόρι διακομίσθηκε με μονάδα και συνοδεία ιατρού του ΕΚΑΒ, σΛόγω ασυστολίας έγινε έναρξη πρωτοκόλλου εξειδικευμένης καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης για πλέον των 40 min (είχε προηγηθεί αναζωογόνηση και από τη μονάδα του ΕΚΑΒ στην οικία και στο ασθενοφόρο, για πλέον της μίας ώρας).
Από την ώρα άφιξης της μονάδας του ΕΚΑΒ στην οικία του παιδιού έως και την άφιξή του στο νοσοκομείο, παρέμεινε μυδριασμένο, χωρίς σφύξεις και αναπνοές. Παρά την εξειδικευμένη και στοχευμένη ανάνηψη που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, δεν ανέκτησε ρυθμό και κατέληξε περί τις 6.27 π.μ.».τις 5.36 π.μ., διασωληνωμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο