Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις “Γαϊτανάκι Λιβαδειάς 2019”, βασικός στόχων των οποίων είναι η αναβίωση των τοπικών αποκριάτικων εθίμων και η διατήρηση της ντόπιας λαϊκής παράδοσης. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λεβαδέων διοργάνωσε εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου (Δ.Κ. Λιβαδειάς και Κυριακίου και στις Τ.Κ. Ανθοχωρίου, Αγίου Βλασίου, Αγίου Γεωργίου, Ακοντίου, Δαύλειας, Μαυρονερίου, Προφήτη Ηλία, Χαιρώνειας, και Λαφυστίου). Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή και στήριξη συλλόγων, φορέων και εθελοντών.

O Δήμος Λεβαδέων ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις: τους μαθητές των δημοτικών σχολείων Λιβαδειάς που έδωσαν το πολύχρωμο παρών τους στο Γαϊτανάκι των σχολείων, την ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς, τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεβαδέων, το Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, τον Λαογραφικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς “Το Γαϊτανάκι”, το σύλλογο Ευρυτάνων “Τα Άγραφα”, το σύλλογο Ελικωνίων επαρχίας Λιβαδειάς, το σύλλογο Πελοποννησίων, τον σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου,  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάληψης, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Αγίου Γεωργίου, την Α.Ε. Πανγεωργιακού, τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δαύλειας, τη χορευτική ομάδα Κυριακίου “Μανουσάκια”, τον Αθλητικό Σύλλογο Ακοντίου, και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αμαρυλλίς”

Ευχαριστεί επίσης τους εθελοντές για τη βοήθεια και τη στήριξη που προσφέρουν στην προσπάθεια του Δήμου για τη υλοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων και την συνέχιση των εθίμων του τόπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο