Τελευταία Νέα

Σε μια εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής συγκέντρωση ανακοίνωσε την εκ νέου διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου η Γιώτα Πούλου στη Λιβαδειά. Η δήμαρχος Λεβαδέων φαίνεται να έχει πετύχει μια σύγκλιση διαφόρων τοπικών παραγόντων και δυνάμεων και έτσι η Δυναμική Συνεργασία παρά τις αποχωρήσεις δείχνει ισχυρή και ακμαία. Δυο παρατηρήσεις θα κάνω και θα διαβάσετε ολόκληρο τον λόγο της δημάρχου χωρίς αγιοποιητικές παρεμβάσεις ούτε αντιπολιτευτικές αιχμές.
1. Κρατώ τη δέσμευσή της για συμφωνίες με προγραμματικές συγκλίσεις και όχι κάτω από το τραπέζι στη διάρκεια των εκλογών.
2. Αυτό είναι σημαντικότερο. Η κα Πούλου έκλεισε δηλώνοντας ότι είναι η παράταξή της που θα εγγυηθεί τη διαφάνεια στον Δήμο Λεβαδέων και στη νέα τετραετία. Χαίρομαι που η κα Πούλου αντιλήφθηκε επιτέλους πως το θέμα της διαφάνειας και της διαφθοράς είναι το μείζον. Οσο για το ποιος θα εγγυηθεί την διαφανή λειτουργία του Δήμου Λεβαδέων; Γι αυτό θα πρότεινα να αφήσει να αποφασίσει ο λαός της Λιβαδειάς!

Δείτε ολόκληρη την ομιλία της δημάρχου που συνιστά ουσιαστικά το ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου και της συζητήσης πάνω στα σοβαρά, υπαρκτά και διαρκώς παρόντα προβλήματα της πόλης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο