Τελευταία Νέα

Με μια νίκη και μία ήττα στο volley και 5 χρυσά, 5 ασημένια και 4 χάλκινα στο badminton έκλεισαν οι αγωνιστικές συναντήσεις του Σαββατοκύριακου για την Αναγέννηση Λιβαδειάς.

Ξεκίνημα με ήττα για το volley γυναικών το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό Λιβαδειάς με αντίπαλο την πρωτοπόρο Ιτέα με σκορ 3-0(13-25,15-25,17-25), διατηρώντας όμως την 2η θέση στον όμιλο μετά την ήττα της Αντίκυρας από την Αμφίκλεια.

Αγωνίστηκαν: Κουιμουντζή Γιώτα, Πισίνα Κική, Γκώνια Αμαλία, Καραγιαννίδου Έφη, Κουιμουντζή Γιωργία, Άννη Κατερίνα, Μάνη Δέσποινα, Παλέτα Αναστασία, Ηλία Αθανασία, Καντά Όλγα, Άννη Κωνσταντίνα, Παππά Κατερίνα, Κεράστα Ηλιάννα, Δημοπούλου Στέφη.

Την Κυριακή η ομάδα volley παγκορασίδων επικράτησε εκτός έδρας στο Δίστομο επί του ΑΨΛ Μεδεών με 3-0(25-12,25-12,25-19) .

Αγωνίστηκαν: Καντά Όλγα, Καραΐσκου Ελένη, Κουρούμπαλη Κατερίνα, Άννη Κατερίνα, Άννη Κωνσταντίνα, Μυλωνά Φανή, Παππά Κατερίνα, Δημοπούλου Στέφη, Δεμέστιχα Σόνια, Κεράστα Ηλιάννα, Κεράστα Εβίτα, Κεράστα Κωνσταντίνα.

Στο badminton διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα β´ φάσης στην κατηγορία U13 στην πόλη του Λαυρίου, όπου οι 14 αθλητές της Αναγέννησης πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Αναστάσης Μπαμπλέκος πήρε δυο χρυσά σε απλό και διπλό. Ο Γιώργος Σακελλαρίου, ασημένιο και χρυσό σε απλό και διπλό. Ο Παπανικολάου Γιώργος, ασημένιο στο διπλό και χάλκινο στο απλό. Ο Νικηφόρος Μπεινάς, ασημένιο στο διπλό. Ο Νικόλας Νάνος, χάλκινο στο απλό και χάλκινο στο διπλό με συμπαίκτη τον αδελφό του Σωτήρη. Ο Μιμίκος Παναγιώτης, 1ος στο μικτό και 9ος στο απλό. Η Πετρίδου Υακίνθη, χρυσό στο μικτό και 5η στο απλό. Η Περγαντίνα Μαριάννα, 2η στο διπλό και 5η στο απλό. Η Σταυλιώτη Βάλια, 2η στο διπλό και 5η στο απλό.

Αγωνίστηκαν επίσης: Ο Παπανικολάου Σπύρος, 5ος στο απλό και διπλό. Ο Πούλος Νίκος, 9ος στο απλό και 5ος στο διπλό. Ο Πετρίδης Χρύσανθος, 5ος στο διπλό και 17ος στο απλό.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο