Τελευταία Νέα

 

Και επίσημα σε εορταστικό κλίμα βρίσκεται από το Σάββατο η Λαμία. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Πάρκου, στην καρδιά της πόλης, ύψους 11 μέτρων, φωταγωγήθηκε και οι χιλιάδες Λαμιώτες που βρέθηκαν εκεί αντάλλαξαν τις πιο θερμές ευχές αψηφώντας το χειμωνιάτικο κρύο.

Μελωδίες και χαρούμενες φωνές από παιδιά του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, υπέροχα χορευτικά και θεατρικά δρώμενα από ταλαντούχους μαθητές των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων και η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας, έδωσαν ξεχωριστό εορταστικό τόνο στην εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης φωταγώγησε το δέντρο και ευχήθηκε σε όλους υγεία, αγάπη και ελπίδα. Αφού ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για το στολισμό του Δήμου και τις πλούσιες εκδηλώσεις που έχει το φετινό εορταστικό πρόγραμμα, τόνισε τη σημασία των γιορτών κυρίως για τα μικρά παιδιά, “που είναι η ελπίδα του τόπου μας και αξίζουν να τους προσφέρουμε κάθε χαρά”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο ουρανός της Λαμίας φωτίστηκε από πυροτεχνήματα και η συναυλία των Stavento που ακολούθησε ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο