Τελευταία Νέα

Default Placeholder

Τρία χρόνια μετά το λουκέτο και περίπου ένα χρόνο μετά την πρώτη – άκαρπη – προσπάθεια εκπλειστηριασμού, το εργοστάσιο της… πρώτης ελληνικής πολυεθνικής εταιρείας στον Ελαιώνα Βοιωτίας βγαίνει και πάλι στο σφυρί. Αυτή τη φορά ηλεκτρονικά και με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει μειωθεί στα 12 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική δημοσίευση της συμβολαιογράφου Θηβών Ευαγγελίας Καραμαγκιώλη ο πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα, θα γίνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

Ο πλειστηριασμός αφορά: «ένα ενιαίο ακίνητο (γήπεδο) κείμενο στη θέση “Χασάνη – Δερβίση” της κτηματικής περιφερείας της Τοπικής Κοινότητος Ελαιώνα του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων (Δημοτικής ενότητος Θηβών) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, συνολικής εκτάσεως μέτρων τετραγωνικών διακοσίων σαράντα πέντε χιλιάδων επτακοσίων δέκα και οκτώ και 49% (245.718,49Μ2) μετά των επ’ αυτού κτιριακών εγκαταστάσεων εργοστασίου παραγωγής εύκαμπτων και σκληρών πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, συνολικής επιφάνειας 49.673,73 τμ και συνολικής καλυπτόμενης επιφάνειας 47.779,40 τμ και του εμπεπηγμένου βιομηχανικού εξοπλισμού που βρίσκεται εντός και εκτός των κτιρίων, με τον οποίο αποτελούν ενιαία βιομηχανική παραγωγική μονάδα – οικονομικό σύνολο και έχουν λειτουργική ενότητα για την εξυπηρέτηση της παραγωγής πλαστικού και ελαστικού».

Σημειώνεται ότι το 2016 είχε εκπλειστηριαστεί και το ακίνητο φιλέτο στη βόρεια Ελλάδα με τις αποθήκες της εταιρείας προς 1,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθεί το απόσπασμα πλειστηριασμού.

petzetakis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο