Τελευταία Νέα

Μέσα στο δίκτυο αλληλεγγύης που ο ελληνικός λαός άπλωσε προστατευτικά γύρω από τα θύματα της τραγωδίας στην Αττική, δεν θα μπορούσε παρά να εντάσσεται και η Λιβαδειά.

Με μια απολύτως ιδιωτική πρωτοβουλία και χωρίς κανένα δημόσιο φορέα να την στηρίζει, γνωστοί συμπολίτες μας απηύθυναν έκκληση μέσω του διαδικτύου για τη συγκέντρωση ρουχισμού, φαρμάκων, τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την πρωτοφανή πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Η συμμετοχή των πολιτών της Λιβαδειάς ήταν μεγάλη. Όλοι είχαν από κάτι να προσφέρουν και ιδίως να δείξουν στην πράξη ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έγιναν αποκαΐδια, όπως φαίνεται να έγινε η τιμή του πολιτικού κόσμου της χώρας. Ως χώρος συγκέντρωσης των ειδών ορίστηκε η αυλή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς την προηγούμενη Τρίτη και Τετάρτη. Οι διοργανωτές συσκεύασαν οι ίδιοι τη βοήθεια και κατόπιν ειδοποίησαν την αστυνομία της Λιβαδειάς για τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα απ’ όπου προωθήθηκε στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο