Τελευταία Νέα

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ έφτασε το αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη 757 μονίμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων. Πρόκειται για συμπληρωματική στον διαγωνισμό 3Κ/2018 προκήρυξη, η οποία μάλιστα προβλέπει αύξηση των θέσεων κατά 50% σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες, προωθεί στο ΑΣΕΠ.

Όπως επισημαίνεται, πρόκειται για 757 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, στους τομείς της καθαριότητας και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-dimosio.gr η νέα προκήρυξη θέλει τουλάχιστον ένα μήνα προκειμένου να επεξεργαστεί από τα αρμόδια στελέχη του ΑΣΕΠ. Ωστόσο επειδή μεσολαβεί ο Αύγουστος, μήνας που υπολειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες, η Ανεξάρτητη Αρχή εκτιμά ότι ο νέος διαγωνισμός θα βγει στον «αέρα» στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο