Τελευταία Νέα

 

Γράφει η Ιουλία Μπράμη

ESCAPE Νet Cafe

Δίπλα στις όχθες της Ερκυνας το Escape Internet Cafe δίνει μια τεχνολογική νότα στον απολαυστικό σου καφέ ολόκληρο το 24ωρο στον εσωτερικό και εξωτερικό του χώρο. Εδώ στην άνετη, κλιματιζόμενη αίθουσα με τους ισχυρότατους υπολογιστές το gaming περνάει σε άλλη διάσταση και η δράση κορυφώνεται με τα αγαπημένα σου PlayStation και PC παιχνίδια. Φυσικά εδώ μπορείς να παρακολουθήσεις όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα ζωντανά με τη συντροφιά μιας παγωμένης μπίρας ή του ποτού που η περίσταση επιβάλλει.

Δημ. Ανδρεαδάκη και Ερκυνας

Λιβαδειά

Τηλ. 22610 23040

www.escapenetcafe.gr

 

 

Café A Pied

Στο αγαπημένο café  à pied από πολύ νωρίς το πρωί ευωδιάζει ο  φρέσκος καφές –κι όταν λέμε πρωί εννοούμε στις 05.00! Ως τις εννιά το βράδυ εδώ ο καφές έχει γεύση και η εξυπηρέτηση ποιότητα. Στην άνετη και πολυσύχναστη γωνιά –μέσα ή έξω- μπορείτε να απολαύσετε απίθανες σφολιάτες, κρουασάν και κρύα σάντουιτς, υπέροχη σοκολάτα, δροσερές γρανίτες σε ποικιλία γεύσεων. Το a pied αποτελεί σημείο αναφοράς, μια γλυκιά καθημερινή συνήθεια για καφέ στο χέρι ή «στο πόδι» ή ακόμα και στον χώρο σας από τις 07.00-20.30.

Δ, Παπασπύρου 77 και Αισχύλου

Λιβαδειά

Τηλ. 2261301401

Watch Up:  6986 801 316

 

https://www.facebook.com/cafeapied/

Emporio + coffee

Μακριά από την τύρβη της αγοράς αλλά κοντά στον παλμό της το Emporio + coffee αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη στην πολυσύχναστη γειτονιά της Λιβαδειάς πίσω από την οδό Θεσσαλονίκης -Αχιλλέως και Τηλεμάχου. Ο καφές είναι κι εδώ εξαιρετικός, τα ποτά εγγυημένης ποιότητας, τα πρόσωπα οικεία, το περιβάλλον άνετο. Ιδανικό σημείο για την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων με τη δημιουργία θερμής ατμόσφαιρας, κεφάτα βράδια με μουσική ή πρωινό κους κους.

Αχιλλέως και Τηλεμάχου

τηλ. 2261 089989

https://www.facebook.com/Emporio-coffee-1399749883576126/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο