Τελευταία Νέα

 

Γράφει η Ιουλία Μπράμη

Αυτόνομη ζωή δίνουν στη Λιβαδειά τα cafe που δεν υποκύπτουν στην γοητεία του κέντρου αλλά καταλαμβάνουν σημαδιακές γωνίες και δημιουργούν νέες πραγματικότητες στη διασκέδαση. Και στις αναμνήσεις μας… Μερικά από αυτά τα όμορφα cafe θα παρουσιάσει το viotiaplus.gr σήμερα με την προτροπή να τα ξανα-ανακαλύψετε για εναλλακτικές βραδιές και πρωινά ή και για μονιμότερες σχέσεις.

 

Blu Cafe

Σε ένα ονειρικό περιβάλλον μέσα στο πράσινο δίπλα στο πάρκο της Ερκυνας βρίσκεται η πανέμορφη καφέτερια BLU CAFE. Συνιστά ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε τον πρωινό ή απογευματινό σας καφέ, τον φρέσκο χυμό ή ένα δροσερό παγωτάκι. Η καφετέρια διαθέτει μεγάλο και άνετο χώρο, φιλικό οικογενειακό περιβάλλον   που ενδείκνυται για τη διοργάνωση ενός αξέχαστου παιδικού πάρτι με το επιπλέον ατού την δημοτική παιδική χαρά ακριβώς δίπλα. Εξαιρετική επιλογή για βραδινό χαλαρό ποτό που μπορείτε να συνοδεύσετε με κρύο ή club σάντουιτς ή για τους πιο απαιτητικούς με μια καπνιστή πέστροφα που απογειώνει το κρασί ή την μπίρα σας. Το BLU CAFE σας περιμένει από νωρίς το πρωί έως και το βράδυ για να σας προσφέρει όσα οι μυστικές γωνιές της Ερκυνας αποκαλύπτουν μόνο στους εκλεκτικούς.

Blu Cafe

Ερκυνας 19 και Κυριακίου, Λιβαδειά

Τηλ. 2261400401

https://www.facebook.com/Blu-Cafe-724417881033770/

Street Cafe

Ο παλμός της νεολαίας είναι καιρός που χτυπάει στην επιβλητική γωνία του Street Cafe,  απέναντι από το Διοικητήριο, στης όχθες της Ερκυνας και στην καρδιά της Αισχύλου.  Ενδιαφέροντα πρόσωπα και νεανικά χαμόγελα συνθέτουν τον κύριο κορμό των παρεών που απολαμβάνουν τον εξαιρετικό καφέ, τα νόστιμα σνακς και το ατέλειωτο cosy. Το προσωπικό με συνέπεια και ευγένεια είναι εκεί για εσάς από το πρωί μέχρι το βράδυ.  Τα vibes που εκπέμπει το Street Cafe δεν περνούν απαρατήρητα από κανέναν. Ιδίως τα βράδια όταν μια δροσερή μπίρα δίπλα στο ποτάμι μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου και όχι μόνο…

Street Cafe

Αισχύλου και Ερκυνας, Λιβαδειά

Καφές και στον χώρο σας

Τηλ. 22610 87501,

What’s Up 6985 828322

https://www.facebook.com/y.streetcafe/

Καφ’ οδόν Cafe

Ποιος δεν έχει περάσει καθ’ οδόν για τη δουλειά από την στρατηγικά τοποθετημένη γωνία του Καφ’ Οδόν με τα άνετα τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο δίπλα στο ποτάμι της Λιβαδειάς. Ησυχη γωνιά, ευγενική και άμεση εξυπηρέτηση, καταπληκτικός καφές. Αν είστε από τους λίγους που δεν σας έχει τύχει κάντε μια στάση το υπέροχο  cafe Καφ’ Οδόν την επόμενη φορά που θα περάσετε από την όμορφη αυτή τοποθεσία στις όχθες της Ερκυνας. Μέσα ή έξω η απόλαυση του καφέ, του σνακ ή του συνδυασμού τους είναι μια ευχάριστη ανάπαυλα από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Φυσικά μπορείτε να παραλάβετε και στον χώρο σας.

Ο αυριανός σας καφές είναι Καφ’ Οδόν.

Καφ’ οδόν Cafe

Σοφοκλέους και Ερκυνας, Λιβαδειά

Τηλ. 22610 88486

What’s Up

6988 280930

https://www.facebook.com/kafodonkafe/

Internet Cafe ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ

Στη γωνία της Στοάς Σοφοκλέους, κάτω από το Ζάππειο, το Internet Cafe Στροφόμετρο τα έχει όλα! Εδώ θα βρείτε χαλαρή ατμόσφαιρα, ωραίο καφέ και -ενόψει καλοκαιριού- τα πασίγνωστα παγωτά Kayak και τα τυποποιημένα Κρι-Κρι που μπορείτε να τα απολαύσετε σε όλους τους συνδυασμούς: με την οικογένεια, με την καλύτερή σας παρέα ή… και μόνοι. Στα πλεονεκτήματα του Στροφόμετρου συγκαταλέγεται οπωσδήποτε η πλήρως εξοπλισμένη παιδική χαρά στον υπόστεγο εξωτερικό του χώρο που το καθιστά ιδανικό προορισμό για μια απολαυστική οικογενειακή έξοδο. Επίσης το Στροφόμετρο αποτελεί στέκι για τις μεταδόσεις σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα συγκεντρώνοντας τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ενα Internet Cafe που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Internet Cafe Στροφόμετρο

Σοφοκλέους 20, Λιβαδειά

Τηλ. 22610 26111

https://www.facebook.com/strofometro/

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο