Τελευταία Νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 90.000 ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ όλων των κατηγοριών, από οικιακούς και επαγγελµατικούς της Χαµηλής Τάσης µέχρι µεγάλους εµπορικούς και βιοµηχανικούς της Μέσης Τάσης, προµηθεύονται σήµερα ηλεκτρική ενέργεια από την Protergia. Ο ενεργειακός βραχίονας της MYTILINEOS, έχοντας ξεκινήσει να δραστηριοποιείται από τον Ιανουάριο του 2014 στην αγορά προµήθειας, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ήδη ως ο µεγάλος ιδιωτικός πόλος του ενεργειακού τοµέα.

Με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο ηλεκτροπαραγωγής δυναµικότητας άνω των 1.200 MW, που ξεπερνά το 14% του ενεργού και αδειοδοτηµένου εγκατεστηµένου θερµικού παραγωγικού δυναµικού της χώρας, η MYTILINEOS πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στην απελευθέρωση της αγοράς και στην προσπάθεια να µετακυλιστούν τα οφέλη του ανταγωνισµού στον καταναλωτή.

Νέα εποχή

* ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ και η ηλεκτροπαραγωγή βρίσκονται εν µέσω σηµαντικών αλλαγών. Στο επίκεντρό τους βρίσκεται η ενεργειακή µετάβαση σε ένα πιο καθαρό ηλεκτροπαραγωγικό µοντέλο. Η MYTILINEOS, πρωτοπορώντας για ακόµα µία φορά, σχεδιάζει τη νέα µεγάλη της επένδυση µε το βλέµµα στην επόµενη ηµέρα της αγοράς και τις αυστηρότερες περιβαλλοντικές απαιτήσεις για τον τοµέα της ηλεκτροπαραγωγής, για την καταπολέµηση της κλιµατικής αλλαγής. Στην επόµενη ηµέρα της αγοράς, πλεονέκτηµα και προβάδισµα θα έχουν οι πιο φιλικές στο περιβάλλον µονάδες φυσικού αερίου, που θα λειτουργήσουν ως γέφυρα για τις Ανανεώσιµες Πηγές Ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, η MYTILINEOS κατέθεσε πρόσφατα αίτηση στη ΡΑΕ για λήψη άδειας παραγωγής σταθµού συνδυασµένου κύκλου µε καύσιµο φυσικό αέριο ισχύος 650 MW και τόπο κατασκευής το Ενεργειακό Κέντρο της εταιρείας στον Άγ. Νικόλαο.

Το ύψος της επένδυσης θα φτάσει τα 300 εκατ. ευρώ και προστίθεται στις επενδύσεις άνω των 200 εκατ. ευρώ που υλοποιήθηκαν από την εταιρεία στον τοµέα των Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας τα τελευταία χρόνια. Ο σταθµός θα έχει αεριοστρόβιλο υπερσύγχρονης τεχνολογίας, µε θερµική απόδοση µεγαλύτερη από 63%, και θα είναι ο πλέον αποδοτικός σταθµός συνδυασµένου κύκλου στην Ευρώπη.

Αγορά προµήθειας

Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΗΣ MYTILINEOS, Protergia, διαθέτει ευρεία πελατειακή βάση, που αποτελείται από καταναλωτές όλων των κατηγοριών. Επενδύει στην καινοτοµία, στις νέες και δηµιουργικές προτάσεις, που µπορούν να αναβαθµίσουν την ποιότητα της ζωής µας. Κινείται µε ευελιξία, ακολουθώντας τους ρυθµούς της εξέλιξης και τις ταχύτητες της τεχνολογικής ανάπτυξης. Από τις αρχές του έτους έχει ξεκινήσει να λανσάρει στην αγορά συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρισµού και φυσικού αερίου, προσφέροντας επιπλέον οφέλη για τους καταναλωτές.

* Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ υπηρεσίες και προϊόντα µε µοναδικά προνόµια:
– Ανταγωνιστικές χρεώσεις
– Μηδενική εγγύηση µε εξόφληση µέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασµού
– Επιβράβευση συνεπών πελατών σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασµό
– Έλεγχο του λογαριασµού και εξοικονόµηση ενέργειας µέσα από την υπηρεσία myprotergia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο