Τελευταία Νέα

Γράφει η Ιουλία Μπράμη

Σε μια εποχή κατά την οποία το τι τρώμε τίθεται υπό διαρκή αμφισβήτηση και προβληματισμό η εξασφάλιση μιας υγιεινής διατροφής αποτελεί συνεχή ανάγκη και πρόκληση.

Ένα πολύχρωμο κατάστημα στην οδό Καραγιαννοπούλου 44 που διευθύνεται από τον κο Παρασκευά και την κα Αλεξάνδρα Βαλμά μπορεί να αποτελέσει  ασφαλή οδηγό για τις προτάσεις της φύσης στα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα.  Λαχανικά βιολογικής γεωργίας και φρούτα εποχής, κρασί λευκό, κόκκινο και ροζέ, αυγά, όσπρια, μέλι όλα φρέσκα και με την αυθεντική υπογραφή της ΔΗΩ εγγυώνται τη μεταμόρφωση του καθημερινού μας τραπεζιού τόσο από την άποψη της γεύσης όσο και της ποιότητας και της ποικιλίας .

Εξειδικευμένα προϊόντα εναλλακτικής διατροφής έρχονται να συμπληρώσουν τη μεγάλη γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται και πληροί τις προϋποθέσεις μιας υγιούς στάσης απέναντι σε μια ολοένα και περισσότερη περίπλοκη σύγχρονη ζωή.

Η οικογένεια Βαλμά από το  1997 στο ιδιόκτητο κτήμα της, στο Νεοχώρι Βοιωτίας με αφοσίωση και φροντίδα καλλιεργεί και συλλέγει τα αγνότερα λαχανικά βιολογικής γεωργίας (πιστοποίηση ΔΗΩ) έχοντας ως γνώμονα την  αγάπη στη φύση και τον σεβασμό στον καταναλωτή. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν κερδίσει μια πάγια θέση στην οικογένεια της ΔΗΩ, επίσημου φορέα πιστοποίησης και διάθεσης βιολογικών προϊόντων. Εχουν κερδίσει όμως και την εμπιστοσύνη μας τόσο για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα όσο και για τις προσιτές τους τιμές στον τομέα της εγκεκριμένης βιολογικής παραγωγής.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο